fbpx

Winnen op Woensdag: win een Knit-ted cadeaukaart ter waarde van 150 euro

Een cadeaukaart is altijd leuk om te krijgen en handig natuurlijk. Zo kan je altijd zelf items uitzoeken naar je eigen smaak. Deze week mogen wij een cadeaukaart van Knit-ted weggeven ter waarde van 150 euro. Met dat bedrag kan je wel een hele toffe outfit samenstellen.

Wat kun je winnen ?

Deze week mogen wij 3x een cadeaukaart ter waarde van 150 euro weggeven van Knit-ted. Deze cadeaukaart is online te besteden op de gehele collectie van Knit-ted.

Knit-ted

Bij het Nederlandse kledingmerk Knit-ted staan draagbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. De collecties zijn elegant en modern en hebben een laidback look. De kledingstukken vormen een prachtige basis voor een duurzame kastinhoud. Door het eenvoudige, tijdloze design en de hoogwaardige stofkwaliteiten creëert het merk ‘wear now, wear later and have forever pieces’. Bovendien zijn de items stuk voor stuk ontworpen en gemaakt met respect voor de aarde, mensen en dieren.

Meedoen

Wil jij graag een cadeaukaart ter waarde van 150 euro van Knit-ted winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @knittedessentials op Instagram en Facebook
  • Like de post van deze winactie
  • Laat in de reacties weten waarom je de cadeaukaart vaan Knit-ted wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Knit-ted (@knittedessentials)WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF