fbpx

Winnen op Woensdag: win een Grote Broer en Zus kledingset van Pink Parents

Het moment waarop jouw kleintje ontdekt dat hij of zij grote broer of zus wordt is een bijzondere gebeurtenis. En wat maakt dit moment nóg specialer? Het grote broer en zus setje! Of het nu gaat om een zwangerschapsaankondiging, geboorteaankondiging, of bij kinderen met twee vaders, twee moeders, een meeroudergezin – dit setje voegt een extra dosis feestelijkheid toe aan het avontuur van grote broer of grote zus worden.

Wat kun je winnen?

Deze week geven wij 2x een kledingset, bestaande uit een grote broer of zus t-shirt en een romper t.w.v. €25 van Pink Parents weg.

Over Pink Parents

Tijdens haar zwangerschap kwam grafisch vormgever Sylvia erachter dat er maar weinig leuke cadeautjes zijn voor de niet-standaardgezinnen en besloot daarom zelf een webwinkel te starten voor deze zogenaamde ‘roze ouders’. Pink Parents biedt, naast een speciale genderneutrale collectie, producten voor alle gezinsvormen: van twee moeders of twee vaders tot meeroudergezinnen en alleenstaande ouders. Naast een webshop biedt Pinkparents.nl ook ruimte aan andere ‘roze’ wensouders voor het delen van verhalen en ervaringen op het gebied van ouderschap en opvoeding.

Meedoen?

Wil jij graag een broer en zus kledingset t.w.v. €25 winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @pinkparents.nl op Instagram
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waarom jij een broer en zus kledingset wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

[sibwp_form id=233]WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF