fbpx

Winnen op Woensdag: Win een draagzak van Babymoon Carriers

Babymoon Carriers brengt hun nieuwe 2023 collectie naar Nederlandse winkels. Deze collectie bevat pareltjes zoals de Babymoon Maxi en Mini, die niet alleen stijlvol en ergonomisch zijn, maar ook klinisch bewezen uniek. Met twee patenten op meer dan 30 innovatieve punten, bieden deze draagzakken een optimale ondersteuning voor de ruggengraat en heupontwikkeling van de baby. Bovendien blijven de voordelen van huid-op-huidcontact behouden, versterken ze het immuunsysteem en bevorderen ze de mentale en sociale ontwikkeling van de baby, wat een sterke basis legt voor hun toekomstige prestaties. De benefits blijven ook in stand als de drager en baby gewoon kleding aan hebben!

Wat kun je winnen?

Deze week geven wij 1x een Mini of Maxi draagzak naar keuze weg t.w.v. €169 – €199 van Babymoon Carriers.

Over Babymoon Carriers

Babymoon Carriers is een social venture die in 2020 werd gelanceerd met als missie om wereldwijd te zorgen voor gelukkige ouders en blije, gezonde baby’s. Om dit doel te bereiken werd een draagzak ontwikkeld die gemak voor de drager en de beste ontwikkeling voor baby’s combineert. Het product is hiermee uniek in de markt met twee geregistreerde patenten, inclusief meer dan 30 innovatieve punten. Het assortiment van het merk bestaat in 2023 uit de Babymoon Maxi, Babymoon Mini die speciaal is ontwikkeld voor te vroeg geboren baby’s, en de Babymoon Signature gemaakt van luxere materialen. Daarnaast doet het bedrijf de naam van social venture eer aan door diverse projecten tegen babysterfte in Afrika te stimuleren, zoals Kangaroo Mother Care (KMC). Bovendien wordt gewerkt aan een ‘smart’ draagzak voor ontwikkelingslanden die de vitale functies van baby’s meet zoals hartslag, temperatuur en bloeddruk, zonder dat hier een dokter aan te pas hoeft te komen.

Meedoen?

Wil jij graag een draagtas van Babymoon Carriers t.w.v. €380 winnen? Zo maak je kans:

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

[sibwp_form id=231]WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF