fbpx

Winnen op Woensdag: win een compleet Motherhood kaartendeck set van Vrouw & Verbinding

Ontdek Motherhood: en betoverend kaartendeck dat je verbindt met thema’s als vrouwelijk leiderschap, sisterhood, moederschap en een mooie bijdrage levert aan meer bewustwording. Ongeacht je geslacht, herinnert dit kaartendeck je eraan dat we allemaal voortkomen uit een moederlijn en een innerlijke moeder hebben. Het bevat 217 inspirerende pagina’s en is geschreven met diepgaande bezieling. Het is ontwikkeld met respect voor onze biologische en spirituele (groot)moeders. Het kaartendeck is niet alleen een spirituele reis, maar ook een nuttig hulpmiddel voor coaching en energetisch werk. Het bijbehorende notitieboekje is een prachtige metgezel om te reflecteren op je Motherhood-ervaring. De Baarmoeder Soulhealing biedt diepe energetische heling voor jouw vrouwelijke essentie, ongeacht je fysieke baarmoederstatus, waardoor je meer in verbinding komt met jezelf.

Wat kun je winnen?

Deze week geven wij 3x een Motherhood kaartendeck inclusief een bijpassend notitieboekje en een audio bestand met een ingesproken baarmoeder soulhealingweg t.w.v. €70 van Vrouw&Verbinding.

Over Vrouw&Verbinding

Motherhood is één van de zes kaartendecks die Gerda Duin Entertrainment heeft uitgegeven. De kaartendecks van auteur Gerda Duin dragen bij aan innerlijk leiderschap, bewustwording en heling. Gerda werkt met alle kaartendecks samen met een andere kunstenares die de illustraties creëren. In november 2023 komt het zevende kaartendeck van Gerda uit, De Sleutelbewaarder, een kaartendeck over 44 Archetypen.

Meedoen?

Wil jij graag een Motherhood kaartendeck inclusief een bijpassend notitieboekje en een audio t.w.v. €70 winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @gerdaduin op Instagram
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waarom jij een compleet Motherhood kaartendeck set wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

[sibwp_form id=220]WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF