fbpx

Winnen op Woensdag: win een Babor Ampoule Concentrates Adventskalender 2022

Iedereen maakt zich weer klaar voor een prachtig feest. Deze kerst heeft Babor wederom mooie producten om je huid goed te verzorgen. De Babor Ampoule Concentrates Adventskalender 2022 zorgt met 24 verassingen voor een stralend, mooie, jeugdige huid! Het elegante ontwerp van de kalender is een eerbetoon aan onze planeet in klassiek zwart en goud: Het silhouet is omlijst door glanzende gouden sterren, terwijl de sneeuwvlokken de continenten vertegenwoordigen. En jij maakt kans op een adventskalender van Babor!

Wat kan je winnen?

Wij geven 2x een Babor Ampoule Concentrates Adventskalender t.w.v. 79,90 weg!

Achter elk deurtje zit een speciale ampul met werkstoffen verborgen om de huid te verwennen – voor zichtbare huidresultaten dankzij de sterk geconcentreerde werkstofpower.

Over Babor

Babor is ervan overtuigd, dat men zelfbewuster en gelukkiger is, als zij zich mooi en lekker in hun vel voelen. Daarom wil Babor u graag met de meest effectieve, werkzame formules, zeer professioneel advies en individuele behandelingssystemen een voelbaar en zichtbaar extra bieden.

Bekijk hier alle andere producten van Babor

Meedoen?

Wil jij graag een BABOR AMPOULE CONCENTRATES Adventskalender t.w.v. 79,90 euro winnen?

  • Volg @wendyonlinenl & @babor_nl op Instagram
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waarom jij de adventskalender van BABOR wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

[sibwp_form id=139]WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF