fbpx

Winnen op Woensdag: win anderhalf uur styling advies ter ere van de lancering van de nieuwe Air-Tec van Bertazzoni

Stel, je hebt net een nieuwbouwhuis gekocht, een opknappertje waar je flink in moet verbouwen, of je hebt ruim tien jaar geleden een keuken geïnstalleerd. Grote kans dat je dan aan het dromen bent over een nieuwe keuken. Want eten met vrienden of familie doe je natuurlijk het liefst in een trendy keuken. Een nieuwe keuken creëren is een superleuk proces, maar wellicht ook wel overweldigend. Want waar ga je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? Interieurstylist Eva van de Ven kan jou helpen!

Wat kun je winnen?

Ter ere van de lancering van de nieuwe Air-Tec van Bertazzoni maak je deze week kans op anderhalf uur persoonlijk advies én tips van interieurstylist Eva van de Ven t.w.v. €449 euro. Eva is bekend  van VT Wonen en ‘de Stijl van Eva’ van het AD. Eva geeft advies op basis van de tekening en afmetingen van een keuken, zodat jij je droomkeuken kan verwezenlijken.

In vier stappen naar je droomkeuken

1. Wat wil jij? Maak een moodboard

Met alle mogelijkheden van nieuwe en oude keukentrends kan het moeilijk zijn om keuzes te maken. Past die tegelkleur bij dezelfde keukenkastjes die je graag wilt? Maak je ideeën concreet met een moodboard; dit kan digitaal met bijvoorbeeld Pinterest of lekker ouderwets door te knippen en plakken. De hedendaagse keuken is persoonlijk, stijlvol en modern.

2. Maak keuzes

Als je een moodboard hebt gemaakt, is het tijd om concrete keuzes te maken. Het is belangrijk om in de keuze van de verschillende onderdelen van je droomkeuken een bepaalde volgorde aan te houden. Begin met het kiezen vanuit de indeling en gewenste apparatuur in je keuken. Analyseer hoe jij het liefst kookt, wat komt waar, en ga daarna pas nadenken over een passend aanrechtblad, de achterwand en vloer. Koken doe je vanuit je hart, een verkeerde keuze in de apparatuur waar je dagelijks mee werkt, kan dus ook een dagelijks terugkerende ergernis worden. Verdiep je goed in de voor- en nadelen van bepaalde materialen en kijk naar wat past bij je situatie. Voor de achterwand en vloer is het in ieder geval van belang om te kiezen voor een makkelijk schoon te maken oppervlakte. In een keuken mag geleefd worden en dat gaat natuurlijk gepaard met het nodige knoei- en spetterwerk. 

3. Gemak maakt koken leuk

Weet je nog toen je zat te grinniken om de Quooker? Wie had het nodig, want je had toch al je waterkoker? Eenmaal in het bezit, kun je niet meer zonder. Er is nu opnieuw zo’n slim apparaat bedacht, maar ditmaal door het Italiaanse familiebedrijf Bertazzoni. Dit is het Bertazzoni Air-Tec inductiefornuis, een innovatief product waarvan je wellicht denkt dat je het niet nodig hebt, maar wanneer je eraan gewend bent, wil je niets anders meer. Het is een vrijstaand fornuis met inductiekookplaat, luxe meersystemenoven en ingebouwde kookveldafzuiging die het vanaf nu mogelijk maakt om op elke plek in huis te koken. Je hoeft geen rekening meer te houden met de plaatsing van de afzuigkap, want die zit, net als de luxe oven, al in het apparaat. Handig, toch? Zo heb je meer overzicht vanuit je keuken in de woonkamer, handig voor met kinderen, maar ook als je een moderne, ruimtelijke indeling fijn vindt. Bertazzoni staat voor Italiaans design: het is minimalistisch en tijdloos. Hierdoor kun je ervoor kiezen om de oven echt het centerpiece van je keuken te maken. Kijk dus naar dit soort innovaties, want die maken je leven een stuk leuker en makkelijker.

4. Combineer oud met nieuw

Retrokeukens zijn nog altijd in, dus kijk vooral hoe je dit met nieuwe technologie en trends kunt combineren. Een vintagemotief op de wand met moderne apparatuur geeft een spannend contrast. Pak weer eens je moodboard erbij en kijk of je er eventueel een inrichting naast kunt tekenen. Waar staat wat in je droomkeuken? Waar word jij blij van? De Bertazzoni Air-Tec staat mooi bij tijdloze stijlen. Het fornuis heeft ook nog eens gezonde voordelen, door de optie van een plasmarecirculatiefiltersysteem wordt de lucht die terug in je woonkamer komt optimaal gezuiverd. Zo blijft de warme lucht lekker schoon in huis in plaats van dat deze naar buiten wordt afgevoerd. Hierdoor hoeft de cv niet onnodig te draaien en bespaar je geld.

Over Bertazzoni

Bertazzoni is een Italiaans familiebedrijf dat sinds 1882 hoogwaardige (vrijstaande en inbouw) keukenapparatuur ontwerpt en ontwikkelt. Het bedrijf wordt al zes generaties lang geleid door de familie Bertazzoni en is gevestigd in Guastalla, Italië, waar het hoofdkantoor en de productiefaciliteiten zich ook bevinden. Bertazzoni heeft vandaag de dag meer dan 250 mensen in dienst. Wereldwijd exporteert het bedrijf naar meer dan 60 landen, waaronder Australië, Canada, Italië, de Filipijnen en de Verenigde Staten.

Meedoen?

Wil jij graag anderhalf uur styling advies van interieurstylist Eva van de Ven t.w.v. €449 euro winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @bertazzoni_official op Instagram
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waarom jij anderhalf uur styling advies wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF