fbpx

Winnen op Woensdag: vegan luierpakket van PureBorn

PureBorn introduceert trendy luiers die niet alleen ecologisch verantwoord zijn en perfect werken voor baby’s, maar ze zijn ook nog eens stijlvol. Deze 100% vegan luiers zijn verkrijgbaar in een scala van vrolijke prints, variërend van pantermotieven tot vrolijke madeliefjes en tropische ananassen. Zo kun je bij elke groeifase van je kleintje een nieuw ontwerp kiezen. Vanaf 5 september kun je de PureBorn luiers vinden bij Jumbo, zowel in de fysieke winkels als online. Een geweldige keuze voor ouders die willen bijdragen aan een duurzamere toekomst en er tegelijkertijd modieus uit willen zien.

Wat kun je winnen?

Deze week geven wij 3x een vegan luierpakket inclusief luiers en doekjes van PureBorn weg t.w.v. 22 euro.

Over PureBorn

Oprichtster Hanna Curran vond dat de meest duurzame luiers, ook vaak de saaiste waren. Zo kwam zij op het idee voor PureBorn: een milieubewuste keuze en trendy design. De luier is gemaakt van gerecycled plastic en andere milieuvriendelijke materialen, zoals bamboe pulp: sneller afbreekbaar en lekker zacht. Als kers op de taart heeft een baby als gevolg van de verminderde blootstelling aan schadelijke stoffen minder kans op luieruitslag, astma en een overgevoelige huid. Een luier die perfect aansluit bij de moderne ouder.

Wil jij graag een luierpakket van PureBorn winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl@purebornbenelux Instagram
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waarom jij een luierpakket van PureBorn wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

[sibwp_form id=224]WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF