fbpx

Winnen op woensdag: JW Wallets

Heb jij ook zo vaak last van een lege telefoon aan het einde van je dag? Dat is verleden tijd dankzij de JW Wallets! Deze 3-in-1 portemonnees, clutches en schoudertasjes met ingebouwde powerbank nemen voor altijd de ergernis van een lege batterij weg. En dit terwijl je een echt fashion-item aan je zijde hebt! Dit heeft iedereen nodig toch?

JW Wallets is een Nederlands merk en staat bekend om zijn fashion-items met ingebouwde powerbanks. De 3-in-1 portemonnees, clutches en schoudertasjes met ingebouwde powerbank zijn er in 10 verschillende kleuren en de powerbank pasjeshouders in 3 kleuren. Allemaal te verkrijgen op www.jwwallets.com. Dankzij JW Wallets heb je nu nooit meer een lege telefoon en dat terwijl je ook nog een echt fashion-item aan je zijde hebt! Hoe werkt dit dan? Je verbindt je mobiel met de fast-charge kabel. Druk op de power-button en kies zelf of je je mobiel wil opladen of gebruiken. Naast de power-button kan je door de 4-leds indicatie zien hoe vol de powerbank is.

WIN:

Wij mogen niet één, niet twee, maar maar liefst drie JW Wallets weggeven aan onze volgers! Volg @jwwallets en @wendyonlinenl op Instagram of  Facebook en laat weten waarom jij moet winnen! Wie weet win jij wel een van de drie JW Wallets!

 WENDY Special

Body & Mind


Volop inspiratie om beter voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid te zorgen. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF