fbpx

Winnen op woensdag: Hetty compact stofzuiger met geurkorrels

Wie kent ze niet de bekende Henry en Hetty stofzuigers. Deze woensdag mogen wij in de winnen op woensdag rubriek een échte Hetty weggeven.

Dit pakket bestaat uit:

Van stofzuigen met Hetty  Compact  word je vrolijk. Deze compacte stofzuiger van Numatic zorgt voor nog meer gemak. De ketel is van onverwoestbaar kunststof. De motor blijft door filter en stofzak schoon en kent een garantie van 6 jaar. Bovendien is deze met 620 watt energiezuinig (label A) mét behoud van zuigkracht. De machine is stil, kent een werkbereik van  26,5 meter en heeft een compleet accessoirepakket. Jouw favoriete accessoires kun je nu op de achterkant van de ketel kwijt. Tevens ontvang je een set van de nieuwe geheel natuurlijke geurkorrels. Stofzuigen en een heerlijke Limonella, Flower of Eucalyptus geur verspreiden gaat zo wel heel makkelijk. Je zuigt  de korrels eenvoudig net zoals waspoeder op vanaf het tapijt in de stofzak.

Doe mee en misschien win jij wel een Hetty Compact  met een pak stofzakken én set geurkorrels, t.w.v. € 250,- per stuk.

WIN:

Wij mogen een Hetty met daarbijbehorende accessoires weggeven. Like onze pagina en reageer onder onze social media-pagina’s Instagram en Facebook waarom jij dit pakket wilt winnen.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF