fbpx

WINNEN op woensdag: Dos por Dos

WINNEN op Woensdag: Dos por Dos! Hoe leuk, een tof merk met items die gemaakt zijn van buffelhoorn. Yes, helemaal ethisch verantwoord! Wij mogen een ketting en armband weggeven. Die wil jij ook hebben toch?

Over Dos por Dos

Sieraden waarmee je jezelf kunt onderscheiden en die over tien jaar nog steeds draagbaar zijn. Geen ‘bling, bling’ maar  natuurlijke materialen. Dos por Dos, ofwel ‘twee keer twee’, staat voor de eindeloze combinatiemogelijkheden! Met een aantal (basis)stukken uit de collectie kun je onbeperkt combinaties maken en een stijl creëren die perfect past bij elke outfit en gelegenheid. Elk sieraad heeft een unieke uitstraling door de natuurlijke kleurschakeringen, vormen en structuur van de verschillende materialen. De materialen worden wereldwijd ingekocht en in het eigen atelier worden er unieke ontwerpen van gemaakt. De tijdloze sieraden variëren van stoer tot klassiek met een twist. De sieraden van Dos por Dos zijn vanaf € 12,50,- per stuk onder andere verkrijgbaar op dospordos.com

Wat kan je winnen?

Ketting van Lapis Lazuli en buffelhoorn schakels | € 199,-
Deze ketting uit de Dos Eclectica collectie van Dos por Dos is gemaakt van Lapis Lazuli kralen in combinatie met donkere buffelhoorn schakels met gebleekte stippen. 
Cuff armband van zwart gelakt buffelhoorn met gebleekte stippen en uitgesneden roos | € 59,95
Doordat het buffelhoorn van nature prachtige kleurschakeringen heeft die zeer sterk verschillen, kan het zijn dat het geleverde sieraad in kleurstelling afwijkt van het hier getoonde exemplaar.

WIN

Wij mogen één set met armband en ketting weggeven aan onze volgers! Volg @wendyonlinenl op Instagram of  Facebook en laat weten waarom jij moet winnen! Wie weet draag jij straks dit super leuke setje.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF