fbpx

Winnen op woensdag: de blue 3410 luchtreiniger van Blueair

De lucht in huis is een stuk vervuilder dan je denkt. Zonder dat je het doorhebt zit deze vol met allergenen, pollen, rook, stof, schimmels, virussen, bacteriën, microplastics en de huidschilfers van je huisdier. Wist je dat schone lucht zorgt voor een hogere productiviteit, een betere nachtrust en minder ziekteverschijnselen? Een goede luchtreiniger is dan ook de juiste oplossing. En jij kunt hem winnen! 

Wat kun je winnen?

Wij mogen de luchtreiniger Blue 3410 van Blueair weggeven met een totaalwaarde van €299,-!

Blueair 1 25 1 R2 aRGB High Winnen op woensdag: de blue 3410 luchtreiniger van Blueair

Blueair

De luchtreiniger van het Zweedse merk Blueair verwijdert 99,97% van de vervuilende luchtdeeltjes met een grootte tot 0,1 micron dankzij de unieke HEPASilent™ technologie. Daarnaast zijn de verwisselbare prefilters verkrijgbaar in vijf kleuren, elk geïnspireerd door de Scandinavische natuur. Met slechts één druk op de knop heb je schone lucht in huis, en dat doet ‘ie ook nog eens energiezuinig én in stilte. De Blue 3410 reinigt de binnenlucht in ruimtes tot 36m².

Meer dan 25 jaar geleden wilde de Zweedse oprichter van Blueair ervoor zorgen dat zijn kinderen thuis dezelfde schone, frisse lucht kunnen inademen als op het ongerepte platteland van Zweden. Tegenwoordig is Blueair marktleider en wereldwijd aanwezig in meer dan zestig landen. Blueair is de specialist in schone lucht en de Zweedse omgeving heeft het merk geïnspireerd om een unieke technologie te creëren die wordt gecombineerd met een duurzaam Zweeds design. Zodoende zorgen de awardwinnende luchtreinigers al jaren voor tevreden klanten over de hele wereld.

Ga voor meer producten van Blueair naar hun website: Blueair.com 

Wat moet je doen?

Kun je niet wachten om deze fantastische luchtreiniger te gaan gebruiken? Vul hieronder je gegevens in en laat ons via de socials weten waarom jij dit product zo graag zou willen winnen.

Veel succes!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF