fbpx

Winnen op woensdag: 2 x Arizona Mid Premium wandelschoenen

Herinneren jullie je Wendy’s wandelweek nog? Waarin we met z’n alle even lekker aan de wandel gingen? Hopelijk hebben jullie het wandelen de afgelopen tijd nog flink doorgezet! We kunnen maar niet vaak genoeg herhalen hoe belangrijk het voor je is. Zowel voor je fysieke als mentale gezondheid. Daarom hebben we deze week een zeer motiverende winactie voor jullie, iets waar we het wandelen hopelijk nog meer mee kunnen stimuleren! 

Wat kun je winnen?

Wij mogen 2 paar Arizona Mid Premium wandelschoenen van Grisport weggeven met een totaalwaarde van €300,-!

Arizona Mid Hero11 Winnen op woensdag: 2 x Arizona Mid Premium wandelschoenen

 

Arizona Mid Premium

De Arizona Mid behoort tot de premium-lijn uit de trekking collectie van Grisport en is speciaal gemaakt voor dames. De schoen is gemaakt van hydro leer. Het waterproof membraan zorgt ervoor dat de schoen waterdicht en toch ademend is. De Arizona heeft extra grip door de nieuwe Vibram Evolution zool. Door de zeer dempende tussenzool voelt het lopen nog zachter en comfortabeler. Ook de nieuwe en luxere inlegzool zorgt voor nog meer demping en comfort. Door de toplaag met antislip structuur schuift de sok niet in de schoen en blijft het extra goed om de voet zitten. De schoen is volledig met leer gevoerd. Dit geeft niet alleen meer comfort en een luxere uitstraling, het voelt ook zachter. Daarnaast vormt het leer zich goed naar de voet en neemt het transpiratievocht op. Met de juiste polstering en de volledig lederen tong is de binnenkant van de schoen zacht op de juiste plaatsen zodat drukpunten worden voorkomen. Met deze schoenen behaal je dus gemakkelijk die 10.000 stappen per dag!

Grisport

Grisport is een toonaangevende fabrikant van wandelschoenen door expertise, technologie, innovatie, onderzoek & ontwikkeling als bouwstenen in het productieproces te verwerken. Grisport is een echt Italiaans merk en ondersteunt dit door het ‘Made in Italy’ label.

Grisport maakt gebruik van high-performance materialen, leersoorten en membranen. Toch blijft de traditionele ervaring van het schoenenvak aanwezig in de productie om iedere schoen te voorzien van de kwaliteit en de details van een handgemaakt product.

Een voortdurende missie van Grisport is het streven naar wandelschoenen met de meest comfortabele pasvorm. Bij het produceren van Grisport’s kwaliteitsschoenen worden ook een mooi design en technologische eigenschappen niet vergeten, maar comfort blijft altijd op de eerste plaats staan.

Grisport heeft strikte normen als het gaat om duurzaamheid en bij het selecteren van de grondstoffen. De schoenen worden geproduceerd op zonne-energie. De daken van de fabriekshallen bestrijken 15.000m2 aan zonnepanelen. Dat levert 70% van de kracht op dat nodig is tijdens de productie!

1234235 Winnen op woensdag: 2 x Arizona Mid Premium wandelschoenen

IG: @grisport_nl 
FB: @GrisportNL

Wat moet je doen?

Kun je niet wachten om te wandelen in deze super comfortabele wandelschoenen? Vul hieronder je gegevens in en laat ons via de socials weten waarom jij dit zo graag zou willen winnen. Vergeet je maat er niet bij te vermelden!

Veel succes!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF