fbpx

Winnen op woensdag: 10 x Valentijns artprint

Nog op zoek naar een mooi en origineel cadeau voor je geliefde voor Valentijn? Wij mogen van de I love illustration Gallery in Amsterdam 10 artprints van de bekende kunstenares Margot van Huijkelom weggeven. Margot tekent op handgeschept papier modieuze vrouwen, verleidelijk en krachtig tegelijk. Een prachtig cadeau en omdat het zondag al Valentijnsdag is eindigt deze winactie morgen al, zodat de prints vrijdag kunnen worden verstuurd!

De prints zijn 21 x 21 centimeter en zijn gedrukt in een beperkte oplage op 300 grams Verge papier. Elke print is gesigneerd en genummerd door de artiest en wordt verstuurd in een rode enveloppe. Heel romantisch dus! Margot van Huijkelom is een Nederlandse kunstenares die in Frankrijk woont en werkt. Margot werkte als mode illustrator onder andere voor de Japanse Vogue en l’Officiel Japan. Ook werkte ze voor Harrods Magazine en Journal le Monde, waarvoor ze tijdens de Haute Couture Shows interpretaties tekende van de shows van Dior, Valentino en Chanel.

Art director van Wendy

Een expositie van het werk van Margot van Huijkelom is nog tot en met 14 februari te zien in de Amsterdamse galerie I love illustration Gallery van art-director Anneke Krull. Anneke, die al 25 jaar voor fashion- tijdschriften en merken werkt, het tijdschrift Wendy opzette en ook art director is van de Wendy specials, startte in 2010 een online internationaal platform voor fashion illustratoren: I love illustration, waar naast interviews ook art prints van jonge Nederlandse kunstenaars op te vinden zijn. ‘Hier kan ik mijn liefde voor mode illustratie delen’, zegt Anneke.

Meer informatie over de galerie vind je hier. 

Met code WENDYxValentijn ontvang je tevens korting op twee exclusieve met Swarovski belegde art prints van Hermès en MiuMiu. Je betaalt 200 euro in plaats van 250 euro. Neem hier een kijkje.

Wat moet je doen?

Doe jij mee met de winactie? Vul hieronder je gegevens in en laat ons via de socials weten waarom jij deze artprint zo graag zou willen winnen!

[sibwp_form id=8]

Volg Anneke ook op haar Insta:

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF