fbpx

Winnen op woensdag: 10 x het boek Negra – de avonturen van een hippie

Een heerlijk boek waarin je kunt wegdromen, vol prachtige verhalen en waarmee je in je gedachten even mee op reis kan gaan naar het vroegere Ibiza en Afrika. Tijdens het lezen van het boek ‘Negra – de avonturen van een hippie’ ontsnap je even aan de realiteit, zeker het winnen waard dus! 

Wat kun je winnen?

Wij mogen 10 het boek Negra – de avonturen van een hippie van Guenter Lansink weggeven met een totaalwaarde van €150,-!

Negra – de avonturen van een hippie

Een combinatie van het lonkende avontuur, toeval en het noodlot brachten de Duitse Guenter naar plekken als Afrika en Ibiza. Soms zonder een cent op zak, dan weer met genoeg geld om een huisje te bouwen om vervolgens alles kwijt te raken en weer opnieuw te beginnen. Inmiddels vaart hij met een oude vissersboot langs de kust van Ibiza om toeristen te laten genieten van de schoonheid van het eiland. Onderweg smullen zij van zijn vroegere avonturen. Een feel-good boek dat lekker leest en leuk is om cadeau te geven. Negra neemt je mee op reis naar het vroegere Ibiza en Afrika door middel van korte verhaaltjes. Een perfect boek voor iedereen die van reizen houdt en nieuwsgierig is naar het leven van een vroegere hippie. Ook vind je er foto’s en prachtige tekeningen in!

Seaflower llaut boatrental Ibiza activity Winnen op woensdag: 10 x het boek Negra - de avonturen van een hippie

negra koets Winnen op woensdag: 10 x het boek Negra - de avonturen van een hippie Schermafbeelding 2020 08 25 om 20.58.21 Winnen op woensdag: 10 x het boek Negra - de avonturen van een hippie

Wat moet je doen?

Doe jij mee met de winactie? Vul hieronder je gegevens in en laat ons via de socials weten waarom jij dit zo graag zou willen winnen! Kun je niet wachten om dit inspirerende boek te ontvangen? Met de code FEELGOOD kun je het boek ook via deze link zelf bestellen voor €15,- zonder verzendkosten, en met de code TWEE krijg je twee exemplaren voor €25,-, leuk als cadeautje!

Veel succes!

[sibwp_form id=4]WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF