fbpx

Winnen of Woensdag: Win een sieraden set van A Beautiful Story

A Beautiful Story lanceerde vorige maand de ‘Together we Rise’ sieraden, een collectie handgemaakte sieraden uit Nepal en India. De sieraden, met vier verbindende edelstenen, vieren vrouwelijke kracht en onderstrepen de connectie tussen vrouwen. Het merk, opgericht in 2006, streeft naar gelijkwaardigheid en werkgelegenheid in Nepal en India. De ‘Samen staan we sterk’-gedachte achter de nieuwe collectie sluit aan bij de missie van het B Corp-gecertificeerde merk. Ze benadrukken het idee van empowerment en de kracht van gedeelde verhalen tussen vrouwen, waarbij elk sieraad een uniek verhaal van de maker en een betekenisvolle edelsteen bevat.

Wat kun je winnen?

Deze week geven wij 5x een sieraden set t.w.v. €80 van A Beautiful Story weg.

Over A Beautiful Story

A Beautiful Story is een Nederlands sieradenmerk dat staat voor duurzaamheid, authenticiteit en positieve verandering. Sinds de oprichting in 2006 heeft het merk zich ingezet om de wereld een beetje mooier te maken door middel van handgemaakte sieraden met een boodschap. Elke collectie is ontworpen om een verhaal te vertellen. Voor de gever omdat je met je cadeau iets vertelt. Voor de makers in India en Nepal, omdat ze met hun handwerk een leven opbouwen. A Beautiful Story is een social enterprise en sinds 2022 BCorp gecertificeerd.  

Meedoen?

Wil jij graag een sieraden set t.w.v. €49,95 winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @abeautifulstory_ op Instagram
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waarom jij een sieraden set wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF