fbpx

WINNEN: Midweek in Kerststad Valkenburg bij Landal Kasteeldomein De Cauberg

Hebben jullie ook al zo’n zin in de kerstmaand? Wij namelijk wel! De maand waarin gezelligheid voorop staat komt steeds dichterbij. En hoe kun je nou het beste in de kerstsferen komen? Door een kerstmarkt te bezoeken in Kerststad Valkenburg! 

Landal Kasteeldomein De Cauberg

Op de top van de Cauberg bevindt zich het prachtige Landal Kasteeldomein De Cauberg. Tijdens de kerstmaand wordt het Kasteeldomein omgetoverd om het ultieme kerstgevoel te beleven. Sfeervolle kerstverlichting, dennengeur, cadeautjes onder de boom of gezellig samen rond het haardvuur. Dromen worden werkelijkheid tijdens dit verblijf. Er is namelijk genoeg te beleven.

Kerststad Valkenburg

Kerstplezier in Kerststad Valkenburg

Van 15 november 2019 t/m 5 januari 2020 barst Kerststad Valkenburg weer los! Kerst is de meest gezellige tijd van het jaar, die volgens ons eigenlijk nooit voorbij zou moeten gaan. Daarom is het in Kerststad Valkenburg maar liefst 52 dagen kerst. Tijdens Kerststad Valkenburg hoef je je zeker niet te vervelen. Geniet van honderden kraampjes en duizenden lichtjes. Bezoek Santa’s Village, schaats op het Valkenburgse ijs of neem een kijkje op de Christmas Market & Winterplaza. En zeker niet te vergeten, de feestelijke kerstparade. Om het ultieme kerstgevoel te beleven is Kerststad Valkenburg dus zeker een aanrader. Wist je dat Kerststad Valkenburg zelfs is genomineerd voor ‘European Best Christmas Market 2020’?

Kerstgrotten:

Kerstmarkt Gemeentegrot

In de sfeervol verlichte mergelgangen van de Gemeentegrot in Valkenburg vind je de grootste ondergrondse kerstmarkt van Europa. Het eindeloze labyrint is tijdens Kerst omgetoverd tot een uitgebreide kerstmarkt voor de echte kerstliefhebber! Je kunt genieten van versierde decors, cadeaus kopen voor onder de boom of voor jezelf. En niet te vergeten kun je jezelf trakteren op lekkere drankjes, hapjes en delicatessen die echt thuishoren op een kerstmarkt.

Kerstmarkt Fluweelengrot

Jullie kennen hem misschien wel, de Kasteelruïne van Valkenburg. Onder deze ruïne bevinden zich eeuwenoude gangen die tijdens de kerst worden omgetoverd in een prachtige kerstmarkt. Het is er knus en nóg betoverender. Je treft hier kraampjes met verschillende kerstspullen, historische houtskooltekeningen en typische kerstmarkt lekkernijen, op het ondergrondse Horecaplein.

Kerstminiaturen in MergelRijk

Wil jij je laten meeslepen door een ontroerende film over het kerstverhaal van de bekende Zandtovenaar? Dan moet je zeker een kijkje nemen bij de 30 meter lange, ondergrondse miniaturen die het Bijbelse kerstverhaal uitbeelden. Raak geïnspireerd door de prachtige collectie en ga daarna zelf aan de slag in het mergelatelier. Of neem tussendoor even een smakelijke pauze in de ondergrondse brasserie.

Winter Wonderland

Bekijk indrukwekkende zandsculpturen in de ondergrondse Mergelgangen en neem daarna een ritje met de kabelbaan naar de “grootste verlichte kerstboom van Limburg”, de Wilhelminatoren. Geniet hier van het betoverende uitzicht over Kerststad Valkenburg onder het genot van een hapje en een drankje.

Route d’Amuse

Route d’Amuse kent vier verschillende wandelroutes. Geniet onderweg van heerlijke amuses en ontdekt Kerststad Valkenburg en haar omgeving. Deze culinaire wandeling is de ideale invulling voor een middag lekker happen en stappen met familie, een groep vrienden of collega’s. Voor kinderen en vegetariërs worden voor aangepaste, lekkere hapjes gezorgd!

Christmas Fairytales Parade

Een echte must see, de sprookjesachtige optocht door de oude straatjes van Valkenburg. Er is van alles te zien! Van versierde praalwagen tot dansers in prachtige kostuums. En dit allemaal op een speciaal gemaakt kerstnummer waarbij stilstaan bijna onmogelijk is. De lichtjes, dansers, wagens en de aanstekelijke muziek maken de Christmas Parade elk jaar weer een groot feest!

WINNEN:

En het mooiste van dit alles…. jij kunt een midweek in Kerststad Valkenburg winnen bij Landal Kasteeldomein De Cauberg (van ma- vr  o.b.v. beschikbaarheid en buiten de feestdagen/vakantieperiode) + tickets voor 4 kerstgrotten, Route d’Amuse én schaatsen voor twee personen winnen. Hoe leuk is dat?!

Wil jij nou graag kans maken op dit midweek verblijf bij Landal Kasteeldomein de Cauberg en al het moois dat Kerststad Valkenburg te bieden heeft? Reageer dan onder ons Facebook– of Instagram bericht en wie weet geniet jij straks volop van de kerstsferen in Kerststad Valkenburg.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF