fbpx

Dé 5 leukste Netflix kerstfilms!

Het is bijna kerstvakantie! Dat betekent.. vrije dagen samen met je familie en vrienden, lekker eten en de kerstboom versieren. Aan het einde van een lange dag is er toch niets beters te bedenken dan uitbuiken en genieten van een heerlijke kerstfilm! Pak je hete choco met slagroom en dekentje er maar bij, want wij hebben de leukste Netflix kerstfilms voor je op een rijtje gezet. Die mogen bij een écht kerstgevoel natuurlijk niet ontbreken!

1. The Christmas Chronicles

Deze film gaat over een broer en een zus die een plannetje maken om de kerstman (op kerstavond) vast te leggen op film. Als de kerstman langskomt kruipen ze in de slee en laten ze die per ongeluk crashen. Ze komen terecht bij de kerstman en besluiten hem te helpen. Deze film moet je eigenlijk gezien hebben, niet alleen is het volgens ons de beste kerstfilm maar ook volgens vele kijkers!

2. The Princess Switch

We trappen meteen af met een heerlijke kerstfilm. Als je van de ‘Parent trap’ houdt, is dit ook zeker een film voor jou! Het verhaal gaat over een banketbakster uit Chicago die altijd alles perfect geregeld wilt hebben, en de toekomstige prinses van Belgravië,(Belgravië is trouwens een verzonnen land). De twee vrouwen lopen elkaar tegen het lijf en komen erachter dat ze sprekend op elkaar lijken. Ze besluiten om voor een paar dagen van leven te ruilen. Het is een romantische ‘feelgood’ komedie, waarvan je geen idee had dat je ernaar verlangde!

 

3. The Holiday Calendar

Als een getalenteerde fotografe een antieke holiday adventskalender van haar opa krijgt, lijkt het erop dat de magische kalender de toekomst kan voorspellen. De kalender helpt haar haar leven een ‘boost’ te geven, maar lukt het haar ook om echte liefde te vinden? Een romantische kerstcomedie met magie is altijd heerlijk om naar te kijken natuurlijk. En geloof ons, wegzwijmelen lukt zeker bij deze film!

4 A Christmas Prince

Een journalist uit New York wordt voor haar werk naar Oost-Europa gestuurd om daar een verhaal te schrijven over een persconferentie. Ze probeert een promotie te krijgen en gaat daarom op onderzoek uit bij de koninklijke familie. Ze rolt in de rol van de bijlesdocent van de jonge prinses en leert zo de knappe prins kennen.. De vraag is nu, vindt de journalist ware liefde tijdens haar trip? Genieten geblazen, deze film!

5 Christmas Inheritance

Een rijk en verwend meisje wordt na de dood van haar vader naar Snow Falls gestuurd. Daar moet ze bewijzen dat ze verantwoordelijk genoeg is om het familiebedrijf over te nemen. Door een sneeuwstorm zit ze vast in de plaatselijke herberg, waar ze haar echte indentiteit verborgen houdt. Bij de herberg leert ze hoe ze om anderen moet geven en hoe ze lief moet hebben.

Natuurlijk kunnen de all-tie kerstklassierks Love Actually en Home Alone (1,2,3 en 4) niet ontbreken, maar grote kans dat die gewoon voorbij komen op tv!

Niet zo veel zin in een kerstfilm? Bekijk hier de 5 leukste netflix series.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF