fbpx

Winnen: kaartjes voor Soof 2 en een diner in de Kooksoof

Soof2

Kun je niet wachten op het vervolg van de film Soof? Vanaf 8 december kruipt Lies Visschedijk weer in de rol van Soof in Soof 2. Wij mogen 3 x 2 kaartjes weggeven, inclusief een driegangendiner in de Kooksoof, een overheerlijke cocktail, echte Soof-ovenwanten én kookschort. Dus doe mee!

Over Soof 2

Na een flinke dosis relatietherapie lijkt de koek voor Soof en Kasper echt op. Het hoge woord komt eruit: ze gaan uit elkaar. Althans, dat wil Kasper. Soof probeert het van de zonnige kant te bekijken, maar is de controle over haar toch al chaotische leven volledig kwijt. De Kooksoof inspireert niet meer, de kinderen lijken vooral bezig met hun tienersores en Kasper slaat te snel een veel te jong en slank ding aan de haak.

Soof herpakt zich na een ontmoeting met Jim Cole, maar hun timing lijkt zoals altijd net verkeerd. Dan ontmoet ze de knappe chef-kok en ‘foodie’ Bauke. Hij blijkt een ware goochelaar in de keuken en belangrijker; hij ziet Soof zoals ze is. Maar of hij uiteindelijk de oplossing voor Soofs huwelijksproblemen is?

Regisseur: Esmé Lammers
Cast: Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Dan Karaty, Achmed Akkabi, Daan Schuurmans, Birgit Schuurman, Anneke Blok, Maryam Hassouni, Eva Laurenssen, Lobke de Boer.

Ook met Patrick Stoof, Pip Pellens en Oscar Aerts.

Wat kun je winnen?

WENDY mag 3 x2 bioscoopkaarten, inclusief een driegangendiner in de enige echte Kooksoof, ofwel Restaurant Oost in Amsterdam. Verder word je verwend met een overheerlijke Tia Maria cocktail, echte Soof-ovenwanten én kookschort.

Vertel ons waarom jij kans wil maken op dit prachtige prijzenpakket en mail naar winactie@wendymultimedia.nl o.v.v. Soof2. Vergeet niet je adresgegevens in je mail te zetten.

Deze actie loopt tot vrijdag 9 december 2016. Op deze prijsvraag gelden onze actievoorwaarden.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF