fbpx

Winnen: het boek Het nieuwe trouwen en kaarten voor de trouwbeurs Engaged

het nieuwe trouwen

De trend van nu is om te trouwen in geheel eigen stijl. Met het boek Het nieuwe trouwen van onze bloggers Judith en Vivian krijg je genoeg inspiratie! WENDY online mag 5 exemplaren inclusief 2 tickets voor de Engaged trouwbeurs weggeven.

Het nieuwe trouwen

het nieuwe trouwenNa de verloving begint het bedenken, plannen en organiseren van een bruiloft. Waar de een al jarenlang droomt van de grote dag, heeft de ander geen flauw benul waar te beginnen. Het nieuwe boek Het nieuwe trouwen van onze Engaged-bloggers, Judith van Lent en Vivian Dony,  is er om verloofden op weg te helpen. Door de juiste vragen te stellen en te helpen bij het vinden van deze antwoorden. Met prachtige en inspirerende foto’s van Melissa Milis.

Trouwbeurs

Maar niet alleen het boek zal aanstaande bruiden inspireren, ook de trouwbeurs Engaged geeft je nieuwe inzichten. De beurs vindt plaats op 25 en 26 februari in de Cruise Terminal in Rotterdam.

Lees alle blogs van Engaged

Winnen!

Heb jij trouwplannen of weet je nog een aanstaand echtpaar dat nog wat leuke ideeën kan gebruiken? Doe mee aan onze prijsvraag en maak kans op een exemplaar van Het nieuwe trouwen inclusief twee tickets voor de Engaged trouwbeurs.

Mail ons via winactie@wendymultimedia.nl o.v.v. Trouwen en vertel wat er tijdens jouw bruiloft absoluut niet mag ontbreken. Ben je al getrouwd? Dan zijn we benieuwd naar dat wat jouw bruiloft zo speciaal maakte. Vergeet niet om je adresgegevens te vermelden.

Deze actie loopt tot 14 februari. Op deze prijsvraag zijn onze voorwaarden van toepassing.

Beeld: Melissa MillsWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF