fbpx

Winnen: groepszangles van Babette Labeij voor jou en 5 vriendinnen + boek ‘ZING’ t.w.v. €450,-

Babette Labeij is dé zangcoach van Nederland. Door haar betrokkenheid bij tv programma’s als The Voice of Holland, The Voice Kids, X-factor, Idols, Junior Songfestival is Babette inmiddels bekend bij jong en oud. Daarnaast heeft ze ook nog eens het boek ‘ZING’ geschreven. Heb jij er altijd al van gedroomd om de sterren van de hemel te kunnen zingen? Dan is dit je kans, want wij mogen een groepszangles van Babette voor jou en 5 vriendinnen weggeven. Daarnaast krijgen jullie ook nog eens haar boek! 

Over Babette

Babette geeft al 25 jaar zangles en is sinds 2001 de trotse eigenaresse van de Babette Labeij Music Academy in Amsterdam en sinds een paar maanden ook van een 2e vestiging in Rotterdam. Ruim 600 leerlingen jong, oud, amateur en professioneel volgen op haar Academy’s wekelijkse zanglessen.
Babette Labeij

Foto: Oof Verschuren

Naast reguliere zang coaching en coaching van kandidaten van talentenshows en BN’ers, geeft Babette ook hele energieke, leuke en inspirerende workshops voor zowel het bedrijfsleven als beurzen. Dit gaat bijvoorbeeld van inspirerende sessies over hoe mensen zich persoonlijk beter en zelfverzekerder kunnen presenteren tot zangworkshops waarin mensen binnen hele korte tijd lekker durven te zingen. “Dromen, durven, doen!” is dan ook haar motto.

Het boek ZING!

In het boek ‘ZING’ neemt Babette je mee in haar wereld aan de hand van haar eigen jeugdverhalen en haar muziek carrière. Ze vertelt met humor hoe ze van gefrustreerde artiest de omslag maakte naar zangcoach – dé zangcoach welteverstaan – en daarmee een succesvol bedrijf uit de grond stampte. Je waant je even op haar kamertje in de jaren 80, in de Amsterdamse clubscene van de jaren 90, op de studiovloer bij The Voice of Holland, in de lift met Barbra Streisand en op haar balkon in Los Angeles. 
ZING boek
Babette beschrijft het traumatische verlies van haar moeder op 14 jarige leeftijd op een zeer aangrijpende, indringende, open en eerlijke manier. Ze vertelt wat muziek en zingen voor haar heeft betekend in moeilijke en mooie tijden en legt uit wat muziek voor jou kan doen. En voor de zangers onder ons zijn er natuurlijk ook de nodige praktische zangtips in het boek te vinden.
‘Dromen Durven Doen’

Win!

Is dit echt iets voor jou en jouw vriendinnen (je mag er namelijk 5! meenemen)? Reageer dan in de comments op onze sociale media-kanalen Instagram of Facebook waarom jij dit graag wil winnen en vergeet niet om je vriendinnen te taggen! WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF