fbpx

Winnen: een zwart-wit gestreept Tramontana pak t.w.v. € 149,90

Als je wil uitpakken met je outfit, denk je al gauw aan een jurk. Maar een pak voor vrouwen is ook helemaal in en net even wat anders. Nog geen pak in je kast hangen? Geen punt. Wij mogen vandaag dit mooie vrouwenpak van Tramontana weggeven. Misschien schitter jij zo wel in deze mooie nieuwe outfit!

Zwart-wit gestreepte Tramontana pak

Dit zwart-wit gestreepte Tramontana pak t.w.v. € 149,90 is helemaal van nu en bestaat uit een blazer met lint in de taille en een broek met wijd uitlopende pijpen. Het pak is in zijn geheel te dragen met een t-shirt eronder of je draagt de broek met een blouse en de blazer met een jeans. Zo kun je oneindig combineren dit voorjaar. Tip: draag overdag dit gestreepte pak met stoere boots naar je werk en verruil ‘s avonds je zakelijke look met elegante hakken voor een glamoureus diner. Het pak is beschikbaar in de maten S tot en met XL.

win: TRAMONTANA pak win: TRAMONTANA pak

Over Tramontana  

Tramontana maakt al ruim 35 jaar sprankelende collecties die oneindig te combineren zijn. De collecties bestaan uit complete looks die je oneindig kunt combineren door de unieke prints en sterke basics met een perfecte pasvorm.

WINNEN!

Reageer onder ons Facebook of Instagram bericht waarom jij dit te gekke Tramontana pak t.w.v. € 149,90 graag wilt winnen én vergeet jouw kledingmaat er niet bij te vermelden!



WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF