fbpx

Winnen: een zomers haarverzorgingspakket van O’right!

Natuurlijke haarverzorging, gecombineerd met traditionele Taiwanese rituelen… O’right haarverzorging is geïnpireerd door de natuur en past goed binnen een groene lifestyle. 

‘We zijn ervan overtuigd dat gezondere producten voor mens, milieu en maatschappij leiden tot een meer duurzame toekomst’, vertelt Paul Masselink van O’right.

Goed zijn voor de aarde

Bamboo Cap

‘Ons logo bestaat uit een groene “O”. Dit staat voor onze prachtige aarde die wij groener willen maken. “Right” staat voor de juiste dingen die we doen.’ Niet alleen hun producten zijn ecologisch geproduceerd, ook de verpakkingen zijn ‘zoveel mogelijk in balans met het milieu’.  ‘Ons streven is om natuurlijke en composteerbare of herbruikbare verpakkingsmaterialen te gebruiken.’

Lief voor je haar

Bij O’right ligt de focus op het maken van de meest duurzame shampoo. Een gezonde shampoo is niet alleen milder voor de mens, maar zorgt ook voor minder milieubelasting. En de producten van O’right zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook lief voor je haar! Neem bijvoorbeeld hun lijn met natuurlijke UV-filters. Super handig in de zomermaanden!

Winnen!

En het het allerleukste? Wij mogen 10 pakketten uit de UV-werende lijn van O’right weggeven!

Wat je krijgt:

Winactie Oright wendyonline.nl Producten Winnen: een zomers haarverzorgingspakket van O'right!

 • O’right Green Tea Regulate Hair Mist (t.w.v. €24,75)
  De Green Tea Regulate Hair Mist van O’right met gecertificeerde organische groene thee extracten beschermt het haar tegen schadelijke stoffen van buitenaf zoals UV, vrije radicalen, alkalische resten en chloor/zout. De hydraterende spray zorgt voor een betere doorkambaarheid en is uitermate geschikt voor gekleurd, beschadigd en/of droog haar. 
 • O’right Recoffee Volumizing Shampoo (t.w.v. €21,75)
  Recoffee-olie is een uitstekende bron van anti-oxidanten en wordt gewonnen uit 100% gerecycled koffiedik. Het botanische complex is geschikt voor fijn en futloos haar en bestaat uit ginseng, burdock root en gehydroliseerd sojaproteïne. Zorgt voor veerkracht, volume en het behoud daarvan. Met colorsafe formule, dus geschikt voor gekleurd haar.
 •  Oright Rose Hip Seed Moisturizing Oil (t.w.v. €16,50)
  Deze rozenbottelolie herstelt de vochtbalans van fijn en beschadigd haar en zorgt ervoor dat het haar niet uitdroogt. Daarnaast geeft het extra vitaliteit en een mooie, gezonde glans aan het haar. Beschermt tegen hitte en de nadelige effecten van de zon.
 • O’right Smoothing Hair Lotion (t.w.v. €24,75)
  Fijn en/of futloos haar krijgt een volumeboost door de gecertificeerde goji bes-extracten en actieve aminozuren. Maakt pluizig haar weer zacht en handelbaar en geeft extra bescherming tijdens hitte-behandelingen (heat protection tot 230C). Werkt antistatisch. Het resultaat is zijdezacht haar met een natuurlijk mooie glans. Ideaal om weerbarstig haar mooi glad te föhnen met een borstel of te stylen met krul-/stijltang.

 Wil jij kans maken op zo’n fijn zomers haarverzorgingspakket?

Mail ons dan snel waarom jij dit pakket graag wilt o.v.v. Winactie O’right naar: winactie@wendymultimedia.nl

Deze actie loopt t/m 21 augustus 2017WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF