fbpx

Winnen: een Sissy-Boy waardebon van €250,-

Waar worden vrouwen nou echt gelukkig van? Natuurlijk denk je meteen aan liefde, gezondheid en je gezin, maar shoppen staat ook hoog op onze to be happy-list! Hoe heerlijk is het om een dagje winkel in, winkel uit te gaan en de leukste outfits te scoren?! Deze week geven wij een hele leuke prijs weg, namelijk een waardebon van €250,- van Sissy-Boy. Hoe fijn, want laten ze nou net bij Sissy-Boy altijd mooie dingen hebben…

Over Sissy-Boy

Sissy-Boy is een uniek mode- en lifestylemerk met vandaag de dag meer dan 40 winkels in de Benelux. Sissy-Boy is een merk met Nederlandse roots en een mondiale levenshouding. Een merk met een verhaal. En dit verhaal gaat, naast kleding, ook over eten, drinken, verzorging, styling en nog veel meer. Het draait hierbij om combinaties en om de bijzondere verbindingen en ervaringen die daaruit ontstaan. Mode met interieur, styling met living, een jurk met accessoires. Samen met Sissy-Boy geef je vorm aan de basisbehoeften van je leven.

https://www.instagram.com/p/BsLovJdhcgY/?utm_source=ig_web_copy_link

Van alles

Bij shoppen denk je misschien al gauw aan kleding, maar dat hoeft natuurlijk niet. Bij Sissy-Boy kun je namelijk voor werkelijk álles terecht: de meest hippe theekopjes, handdoeken en pollepels. Maar ook schriftjes, decoraties en kookboeken.

https://www.instagram.com/p/BsOb2DLBnZB/?utm_source=ig_web_copy_link

Win!

Ben jij een echte Sissy-Boy fan? Dan is dit je kans om een waardebon te winnen. Reageer in de comments op onze sociale media-kanalen Instagram en Facebook waarom jij zo dol bent op Sissy-Boy en wie weet loop jij binnenkort helemaal happy de winkel uit.  


WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF