fbpx

Winnen: een pakket met drie maskers van Starskin

Het is deze week (11 maart t/m 17 maart) de Nationale Week Zonder Vlees. Ook wij zijn ons ervan bewust dat er onnodig veel gebruik wordt gemaakt van dierlijke producten. Om ook een bijdrage te leveren aan de Week Zonder Vlees, hebben wij een speciale winactie met alleen maar vegan producten. Wij geven 5 x 3 pakketten weg met vegan maskers. Een gezichtsmasker, een haarmasker en een voetenmasker. Wat een verwennerij! 

Het pakket

Red Carpet Ready gezichtsmasker

Door de winterse kou kun je last hebben van een huid die erg uitgeput en droog is. Het Red Carpet Ready™ Hydrating Coconut Bio-Cellulose Second Skin Face Mask geeft je huid direct een hydratatie boost. Elk masker is doordrenkt met één heel flesje van een krachtig skin-slumping serum. Dit masker pept je huid al binnen 20 minuten op!

Starskin masker

Magic Hour voetenmasker

Je hoeft niet langer met je voeten in een voetenbad of langs de pedicure. Je kunt jouw voeten nu heerlijk verwennen met de Magic Hour™ Exfoliating Double-Layer Foot Mask Socks voetmaskersokken van STARSKIN®. Dit masker zal jouw voeten een heerijke scrubbende en voedende totaalbehandeling geven. In dit masker zit melkzuur en hierdoor worden dode huidcellen en eeltknobbels zacht maar toch efficiënt verwijderd. In de dagen na de behandeling kun je geleidelijk merken dat de dode huidcellen en eeltknobbels zullen beginnen met afpellen.

 

Starskin masker
Coco-Nuts haarmasker

Dit masker herstelt jouw beschadigde haar van binnenuit en versterkt het haar ook nog. Het product wat in dit masker zit is Virgin kokosolie waarvan wetenschappelijk is bewezen (Princeton University) dat het de enige natuurlijke olie is die volledig doordringt tot het haar voor een optimaal herstel. Verwarm de olie, breng het aan op het haar en bedek met de hittevasthoudende douchemuts voor maximale absorptie van de ingrediënten. Na het gebruik van dit masker voelt je haar duidelijk zachter, sterker, volumineuzer en glanzender.

 

Starskin maskerWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF