fbpx

Winnen: Een kMix ontbijtset van Kenwood t.w.v. €290,-

Gebruik jij al jaren dezelfde apparaten in de keuken en ben je eigenlijk wel toe aan vernieuwing? Dat komt goed uit! Wij geven namelijk een kMix ontbijtset van Kenwood weg t.w.v. €290,-! De ontbijtset bestaat uit een waterkoker, broodrooster en een koffiezetapparaat. Met deze stijlvolle ontbijtset maak jij weer heerlijke ontbijtjes in stijl!

kMix Koffiezetapparaat

Dit nieuwe koffiezetapparaat zorgt ervoor dat jij het ideale kopje koffie kunt zetten die precies past bij jouw smaak. Het filter kan er worden uitgehaald en je zet gemakkelijk zes kopjes koffie tegelijkertijd met een watertank van 0,75 liter. De machine kan eventueel ook gebruikt worden met papieren filters. Het past in iedere keuken vanwege zijn zeer compacte en efficiënte vorm!

kMix Koffiezetapparaat

kMix Broodrooster

Start jouw dag goed met deze broodrooster! Hiermee kun je heerlijk een boterhammetje roosteren. Maar deze trendy broodrooster heeft ook nog een extra functie, namelijk de speciale bagelfunctie. Je kunt hiermee een heerlijke bagel maken voor jezelf. Met deze broodrooster kies je dus voor simpel of luxe en maak je de lekkerste ontbijtjes klaar.

Broodrooster

kMix Waterkoker

Deze waterkoker is stijlvol, handig in gebruik en er kan 1.7 liter water in! Start jouw dag met een heerlijk kopje thee. Dankzij de snoerloze bediening, handige flip deksel en antislip handvat zet jij makkelijk en veilig een kopje thee. Naast dat de waterkoker heel handig is in het gebruik, valt die ook goed op op jouw aanrecht. Het mooie, slanke design staat mooi in elke keuken.

Waterkoker

WIN!

Reageer in de comments op onze sociale media-kanalen Instagram en Facebook waarom jij degene bent die deze handige ontbijtset van Kenwood t.w.v. €290,- verdient. Wie weet maak jij binnenkort een heerlijk ontbijtje voor het hele gezin! WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF