fbpx

Winnen: 5x Wendy Special

Sinds vorige week ligt de eerste special van Wendy in de winkel. De special Kom in je kracht is een special over spiritualiteit en hoe je spiritualiteit op een praktische manier kunt inzetten om dichter bij jezelf te komen en daardoor energieker en krachtiger te worden. Nu we weinig naar buiten kunnen en het echt herfst is een fijn cadeautje! Goed nieuws: jij kunt deze  Special van Wendy winnen, want we geven er 5 weg!  Check snel hoe je kans maakt.

Wat kun je winnen?

Wij geven 5 keer de Wendy Special weg!

winnen

De Special

In de special vind je veel artikelen die je kunnen helpen bij de zoektocht naar jezelf. Zo delen we het gedachtengoed van grote inspirators als Eckhart Tolle en Deepak Chopra. Bekende Nederlanders als Isa Hoes, Giel Beelen, Lucy Woesthoff en Anouk Smulders vertellen over het spirituele pad dat zij in hun leven zijn gaan bewandelen. Drie vrouwen vertellen over hun spirituele ommekeer. Vaak is er een heftige gebeurtenis nodig om eindelijk te durven kiezen voor dat pad, blijkt uit de verhalen. Zo kregen Anouk Smulders en Giel Beelen bijvoorbeeld te maken met ziekte en het verlies van dierbaren en groeide daardoor hun behoefte aan rust een zingeving. Ook de experts die een grote rol spelen op het online platform komen terug in de special. Zo schreef Wendy-expert Esther Bergsma een dossier over hoogsensitiviteit.

Wat moet je doen?

Kun je niet wachten om heerlijk op de bank te ploffen met dit prachtige blad? Vul hieronder je gegevens in en laat ons via de socials weten waarom jij de Special zo graag zou willen winnen!
Veel succes!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF