Winnen: 5x handschoenen van Schwartz & von Halen t.w.v. €69,-

De koude maanden zijn aangebroken! Tijd om te zorgen dat we allemaal lekker warm gekleed zijn en het binnen knus hebben met z’n allen. Met die insteek mogen wij 5 paar handschoenen weggeven van het merk Schwartz & von Halen ter waarde van €69,-. 

Het verhaal achter het merk

Dit merk verkoopt al meerdere jaren stijlvolle leren handschoenen voor dames en heren. Ze staan bekend om hun hoge kwaliteit en stijlvolle producten en daarnaast dienen ze ook nog eens een goed doel! Een deel van elke aankoop gaat namelijk naar het doel om 50 kinderen in Nepal van kleding te voorzien in samenwerking met de Nepal Youth Foundation (UK). Jij mag kiezen tussen deze twee verschillende stijlvolle handschoenen: Giocante en Elizabeth.

Giocante

Luxe suède dames handschoenen met een elegante witte schaapbonten voering.

Zacht aan zowel de binnen- als buitenkant… Deze prachtige karamel gekleurde handschoenen van Schwartz & von Halen zijn gemaakt van luxe suède materiaal en hebben een chique witte voering die zorgt voor aangenaam warme handen. De handschoenen hebben een casual elegante uitstraling met een simpele bewerking op de handrug van de handschoen. Deze stijlvolle suède handschoenen zijn het perfecte accessoire voor elke vrouw tijdens de koude winterdagen.

Elizabeth (Onyx Black)

Stijlvolle lange suède dames handschoenen met een warme voering.

Dit zijn dé handschoenen voor de vrouw die op zoek is naar heerlijk zachte suède met een stijlvol en tijdloos design. Deze zwarte suède dames handschoenen zijn zo ontworpen dat ze iets langer zijn bij de pols. Daardoor houden ze de koude wind goed tegen en blijven je handen dus beter warm. Bovendien zijn deze fraaie dames handschoenen gevoerd met een imitatie bonten voering. Het voelt dus net zo zacht en warm aan als echt bont.

Win!

Reageer in de comments op onze sociale media-kanalen Instagram en Facebook wie volgens jou deze prachtige handschoenen t.w.v. €69 euro verdient en waarom. Wie weet maak jij iemand binnenkort heel blij!