fbpx

Winnen: 3x een spellenpakket t.w.v. €99,95

De feestmaand december is weer in volle gang! Dit betekent dat het weer tijd is om met de hele familie gezellig spelletjes te spelen ‘s avonds. Je bent immers nooit te oud voor een leuk spel. Wij geven deze week drie keer een spellenpakket weg t.w.v. €99,95! In dit pakket zitten drie verschillende spellen voor het hele gezin. 

Get Packing

Get Packing is een actie- en puzzelspel dat je in vakantiestemming brengt! Reis naar 30 droombestemmingen zoals Hawaï, Bora Bora of Los Angeles, maar zorg er wel voor dat je je koffer dicht krijgt!

Puzzelspel Get Packing

Ticket to Ride Europe

Het bordspel Ticket to Ride Europe neemt je mee op een nieuw treinavontuur door de grootste steden van Europa. Spelers proberen treinroutes op hun bestemmingskaarten te volbrengen. Dit doe je door verbindingen tussen steden op te eisen, die je mag bouwen via de juiste kaartencombinaties. Heb jij aan het eind van het spel de meeste punten verzameld met jouw treinnetwerk? Dan ben jij de winnaar!

Bordspel Ticket to Ride

Azul

In het tactische bordspel Azul (bekroond met de Nederlandse Spellenprijs 2018) moet je voor de Portugese koning Manuel I de muren van zijn koninklijk paleis met kleurige tegels versieren. Vorm patronen met de tegels om het paleis te versieren. Voor specifieke patronen en completerende sets, scoor je extra punten. Maar heb je materialen verspild? Dan worden er punten in mindering gebracht. De speler met de meeste punten, wint het spel!

Bordspel Azul

WIN!

Reageer in de comments op onze sociale media-kanalen Instagram en Facebook waarom jij degene bent die dit leuke spellenpakket t.w.v €99,95 verdient. Wie weet speel jij binnenkort met de hele familie een gezellig spelletje! WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF