fbpx

Winnen: 2×2 kaarten voor de première van ‘Art’ met Waldemar Torenstra, Thijs Römer en Frederik Brom

Houd jij ervan om gezellig naar het theater te gaan? Dan ben je hier aan het goede adres. In de volgende WENDY staat er een waanzinnige fotoshoot en een uitgebreid interview met de mannen die binnenkort in het toneelstuk ‘Art’ te zien zijn: Waldemar Torenstra, Thijs Römer en Frederik Brom. Het toneelstuk gaat 5 maart in première in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag en speciaal voor die avond mogen wij 2×2 kaartjes weggeven! 

Over de voorstelling

‘Art’ is een komedie over vriendschap en wat er gebeurt als die onder druk komt te staan. In deze hagelnieuwe uitvoering kruipen Waldemar Torenstra, Thijs Römer en Frederik Brom in de huid van de drie vrienden, die al bekvechtend over een wit schilderij hun vriendschap testen. Nu moet blijken of hun vriendschap echt is of toch slechts een illusie.

Art is één van de meest bekende en succesvolle toneelstukken van de Franse schrijfster Yasmina Reza. De première van het van oorsprong Franse toneelstuk vond bijna 25 jaar geleden plaats in Parijs. De productie is sindsdien verschillende keren onderscheiden, waaronder met een Laurence Olivier Award en Tony Award voor Best Play en een Olivier Award voor Best Comedy.

Tijdens de repetities…

https://www.instagram.com/p/Bt9AGFNINXU/?utm_source=ig_web_copy_link

Win!

Heb jij altijd al een première willen meemaken? Dan is dit je kans om bij die van ‘Art’ in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag te zijn! Het enige wat jij hoeft te doen is te reageren in de comments op onze sociale media-kanalen Instagram of Facebook met wie en waarom jij graag naar deze voorstelling toe wil. Wij kiezen één winnaar via  Facebook en één via Instagram! WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF