fbpx

Winnen: 2x een speaker van House of Marley

De Get Together speaker van House of Marley is volledig opgebouwd uit gerecyclede en natuurvriendelijke materialen met een prachtig hoogwaardig bamboehouten front. Gecombineerd met de hoogwaardige speakers maakt dit een krachtige bluetooth speaker. De speaker heeft een accuduur van 10 uur en een usb uitgang zodat je ook je telefoon kan opladen bijvoorbeeld. Deze speaker is een aboslute musthave voor in elk interieur!

Over House of Marley

House of Marley vermeldt met trots dat zij bij elk verkocht item de Johan Cruyff foundation (sinds 2012) en sinds vorig jaar de organisatie One tree Planted supporten. Deze laatstgenoemde organisatie plant bomen in gebieden waar herbebossing noodzakelijk is. Bij elk verkocht item planten wij 1 boom, inmiddels staat de teller al op 168.000. Ter vergelijking: in het vondelpark in Amsterdam staan er 4700 bomen, dit is dus meer dan 31x het aantal bomen in het Vondelpark.

Over de speaker

Terras, tuin of in huis, de Get Together draadloze Bluetooth speaker combineert design, functionaliteit en gemak door de ingebouwde accu tot optimaal genieten van draadloze muziek. De 40 centimeter grote box is een streling voor het oog en overal handig neer te zetten. De woofers en tweeters vullen probleemloos iedere ruimte met uw favoriete muziek, zoals uw muziek bedoeld is. Aan de achterzijde bevindt zich een USB poort voor het opladen van apparaten, en een 3.5mm AUX in.

House of Marley speakerHouse of Marley speaker

Winnen?

Wij mogen deze speaker ter waarde van €149,90 in totaal 2x weggeven. Wil jij nou binnenkort ook optimaal van je muziek kunnen genieten door deze speaker? Reageer dan onder ons Facebook of Instagram bericht en laat ons weten waarom jij deze graag wilt hebben!

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF