fbpx

Winnen: 2 x het SodaStream apparaat t.w.v. € 99,- met elk 3 flessen My Only Bottle

Ook zo dol op een glaasje bruiswater maar ben je het zat om altijd maar die plastic flessen in de supermarkt te moeten kopen? Wij hebben de ideale oplossing. We mogen vandaag namens SodaStream twee apparaten weggeven met elk 3 flessen My Only Bottle.

Het apparaat

Met de SodaStream maak je met het grootste gemak bruisend water van een simpele fles kraanwater.Vul een SodaStream-fles en draai hem in het apparaat. Stel in hoeveel koolzuur je wilt toevoegen: licht, medium of sterk bruisend. Daarna voeg je de ingestelde hoeveelheid bruis toe aan je water met een handige drukknop. Kijk ook eens bij de vele smaken sojamix, zodat je ook nog een allerlei ijstheeën kunt maken.

Schermafdruk 2019 08 06 15.36.53 Winnen: 2 x het SodaStream apparaat t.w.v. € 99,- met elk 3 flessen My Only Bottle

Handige fles

Naast het SodaStream apparaat ontvang je ook nog eens drie My Only Bottles in de kleuren Icy Blue, Pink Blush en Black Noir. Deze flessen zijn de nieuwste toevoeging van SodaStream. Handig om mee te nemen naar de sportschool of naar je werk! De originele My Only Bottle heeft heel wat voordelen. 
  • De fles past op de meeste SodaStream toestellen (Spirit, Spirit One Touch en Cool) om makkelijk je eigen bruiswater te maken
  • Fashionable design met mooie metalen dop
  • Superhandig dankzij het draagkoord, zo kan je de fles overal mee naartoe nemen
  • Vaatwasmachinebestendig
  • Last but not least, je bespaart duizenden plastic wegwerpflessen!

Schermafdruk 2019 08 06 15.46.08 Winnen: 2 x het SodaStream apparaat t.w.v. € 99,- met elk 3 flessen My Only Bottle

Win!

Ben jij dol op bruiswater en is dit apparaat echt iets voor jou? Reageer dan onder onze Facebook of Instagram post waarom jij dit pakket van SodaStream graag wilt winnen. We kiezen de twee leukste reacties!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF