fbpx

Winnen: 1x TomTom GO Premium en 1x Instax Mini 9

Heb jij al vakantieplannen? Met de zomervakantie voor de deur staat de avontuurlijke roadtrip weer hoog op onze bucketlist. Voor een geslaagde roadtrip deze zomer heb je in ieder geval drie dingen nodig: een auto, om naar plaats van bestemming te rijden, een navigatiesysteem, zodat je niet verdwaalt onderweg, en een fotocamera, om het avontuur vast te leggen. Die luxe bolide moet je zelf op de kop tikken, maar wij mogen jullie wel een TomTom GO Premium en een Instax Mini 9 camera weggeven voor een onvergetelijke roadtrip!

Over de TomTom GO Premium

Onlangs heeft TomTom een nieuw navigatiesysteem op de markt gebracht: de TomTom GO Premium. En dit is niet zomaar je alledaagse navigatiesysteem. Zo leest het device de appjes die binnenkomen op je smartphone hardop voor; niet alleen handig maar ook nog eens superveilig. Heb je besloten om spontaan te gaan shoppen in Milaan? In al je enthousiasme wil je dan nog wel eens vergeten waar je in hemelsnaam die auto hebt geparkeerd. Geen probleem: koppel jouw TomTom GO Premium aan de Mydrive companion app en je wordt moeiteloos naar je parkeerplek geleid.

Helaas komt er aan iedere mooie reis ook altijd een einde, waarbij je thuiskomt in een nog donker en koud huis. Ook daar heeft je nieuwe navigatiesysteem een oplossing voor! Door de koppeling met slimme apparaten kan de TomTom GO Premium een berichtje sturen aan het thuisfront om te laten weten hoe laat je arriveert én dankzij deze koppeling kan je thuis alvast de lichten aandoen, de thermostaat bedienen én een lekker muziekje opzetten.

Al die toffe roadtrip-herinneringen wil je graag vastleggen én bewaren. Dat kan in één keer met de Instax Mini 9, die komt met een selfie spiegel, close-up lens en high-key modus waarmee je foto’s een vintage look krijgen.

Winnen?

Wij mogen 1x een TomTom GO Premium en 1x een Instax Mini 9 weggeven. Wil jij deze zomer eindelijk die toffe roadtrip gaan maken? Deel dan vóór 26 juli onder ons ons Facebook– of Instagrambericht je bijzonderste vakantieherinnering en tag degene(n) met wie jij binnenkort wil gaan roodtrippen!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF