fbpx

Winnen: 10x WE Fashion shoptegoed van The Voice Kids-collectie t.w.v €250 

WE Fashion is al acht jaar trotse stylingpartner van The Voice Kids. Met de trendy looks en accessoires uit de The Voice Kids-collectie schittert ook jouw kind als een ster. Met dit shoptegoed shop je de perfecte voorjaarsoutfits voor je kind in de maten 92 t/m 167! 

Over WE

Al jarenlang werkt WE Fashion aan het verbeteren van de situatie van de productiearbeiders. In de komende 5 jaar zetten zij zich in om de productieketen te verduurzamen, met een focus op het gebruik van duurzame katoen. Ook focussen ze zich graag op de volgende twee belangrijkste pijlers: de ontwikkeling van de werknemers en het reduceren van Co2 uitstoot en afval. WE Fashion steunt daarom ook verschillende goede doelen die deze belangen behartigen. In de afgelopen jaren waren de projecten die zij steunden vooral gericht op kinderen in de landen waar zij produceren.

Winnen?

Ga naar wendyonline.nl/thevoicekids. Wij mogen 10x WE Fashion shoptegoed* t.w.v. € 250 weggeven. Het shoptegoed is geldig op de WE Kids, Men en Women collectie op wefashion.com of in een van de WE stores.

WINNEN: WE Fashion WINNEN: WE Fashion WINNEN: WE Fashion

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF