fbpx

WINNEN: 10 x 2 kaarten voor de film ‘Verliefd op Cuba’

Op Valentijnsdag gaat de film ‘Verliefd op Cuba’ in première. Met wat voor een sterrencast! Susan Visser, Abbey Hoes, Jan Kooijman, Rolf Sanchez, Maaike Martens, Niek Roozen, Anouk Maas, Barbara Sloesen en Tjebbo Gerritsma vertolken een rol in de nieuwste feelgood film van Johan Nijenhuis. En wij mogen 10 x 2 kaartjes weggeven!

Het verhaal

Loes is na haar echtscheiding het vertrouwen in de liefde verloren. Eén telefoontje uit Cuba zet alles op z’n kop: Maartje, de twintigjarige dochter van Loes wil trouwen met de Cubaanse Carlos. Het is ware liefde, zegt haar dochter. Maar ware liefde, wat is dat eigenlijk? Loes gelooft er niet meer in. Daarnaast vindt Loes Maartje toch echt te jong om te trouwen en ze reist naar Cuba om haar dochter daarvan te overtuigen. Met als gevolg: een breuk tussen moeder en dochter. Maartje en Loes moeten zich op een nieuwe manier tot elkaar leren verhouden, een uitdaging voor elke moeder die haar dochter volwassen moet laten worden.

Op het exotische eiland ontmoet Loes de charmante Juan… Een Nederlander die zich jaren geleden op Cuba heeft gevestigd. Hij laat Loes zien hoe te leven en leert haar opnieuw lief te hebben.

Loes ontdekt dat je nooit zeker weet hoe de toekomst gaat lopen, of iemand van je houdt. Dat het onbekende de liefde juist zo’n mooi avontuur maakt.

Winnen

Wil jij graag naar de film ‘Verliefd op Cuba’? Stuur dan een mailtje naar winactie@wendymultimedia.nl en maak kans op 2 kaartjes. Op Valentijnsdag maken we de winnaars bekend!

Blogtip: Dit zijn de mooiste plekjes van Cuba volgens reisreporter DeborahWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF