fbpx

WINACTIE: mooie en bruikbare accessoires voor in je keuken!

De nieuwe, matte finish in de WESCO Loft serie springt eruit tussen andere industriële materialen, zoals beton, aluminium en hout. Mat wit, zwart, cool grey en de nieuwe kleur grafiet passen perfect in deze ‘on trend’ stijl voor je (keuken)interieur. De matte afwerking zorgt voor een mooie, strakke uitstraling en maakt ieder interieur af. Match de kleur van verschillende producten om rust en een stijlvolle uitstraling in je interieur te creëren. Wil jij je afval voortaan in stijl weggooien en je brood uber classy bewaren op jouw aanrecht? WENDY mag een geweldige afvalverzamelaar en twee broodtrommels weggeven ter waarde van 283,50 euro. Yes!

Stevige basis met de BASEBOY

Deze retro afvalverzamelaar maakt je keukeninrichting helemaal af. Door de brede onderkant staat hij stevig en heeft hij een solide uitstraling. Alle onderdelen zijn van hoge kwaliteit en geven optimaal gebruiksgemak: een geïntegreerde demper in de deksel zorgt voor het geruisloos sluiten van de deksel, soft close! Je kunt kiezen uit de kleuren wit, zwart, cool grey en grafiet.

prullenbak

Single ELLY

Het ‘kleine zusje’ van de in 2017 geïntroduceerde Classic Line Elly broodtrommel is een echte retro topper. Deze maat is ideaal voor compactere keukens en huishoudens. De ventilatiegaatjes aan de achterkant van het product zorgen voor goede luchtcirculatie. Dit zorgt voor de meest optimale houdbaarheid van alles wat jij graag bakt, van brood tot cake en muffins. Je kunt kiezen uit de kleuren mat wit, mat zwart, cool grey en grafiet.

broodtrommel

Zo maak jij kans op de single ELLY en de BASEBOY

Wil jij winnen? Reageer dan snel onder onze Facebook– en/of Instagram post, en laat ons weten waarom juist jij deze prachtige items kunt gebruiken! Wees er op tijd bij want je kunt meedoen tot en met dinsdag 16 oktober 2018. Oh, en vergeet er niet bij te vermelden welke kleur perfect past in jouw keuken(interieur).WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF