fbpx

Winactie: 3 x 2 kaartjes voor tributeshow Donna Summer

Donna Summer is back! Zangeres en actrice Carolina Dijkhuizen brengt in de nieuwe theaterproductie ‘Thank God It’s Donna’ een tribute aan de grootste discoster aller tijden. Zij schittert samen met The Gare du Nord Orchestra in werkelijk álle eighties en seventies hits van de Queen of Disco. Van Last Dance tot McArthur Park en van Hot Stuff tot I Feel Love; alle hits komen voorbij in een spetterende discoshow! Je avondje stappen verandert in een daverende disco party waarvan je dacht dat je die nooit meer zou meemaken.  Wij mogen 3 x 2 kaartjes weggeven! Dus: stoelen aan de kant en let’s dance all night long met THANK GOD IT’S DONNA!

Carolina Dijkhuizen over haar rol

Carolina: ‘Van het zingen in de kerk naar hoofdrollen in musicals en de droom om ooit een popster te worden. Donna Summer was en is nog steeds een groot voorbeeld voor mij en haar carrière loopt als een rode draad door mijn leven. Ik vind het geweldig om haar muziek levend te houden op een plek die ook voor haar heel dierbaar was: het theater.’

Winactie

Wij mogen 3 x 2 kaartes weggeven voor deze fantastische theatershow. Zie jij jezelf al helemaal losgaan op de discoklanten uit de jaren zeventig en tachtig? Stuur dan een mail naar winactie@wendymultimedia.nl en geef aan welk theater jouw voorkeur heeft.  Bekijk hier de theaterlijst waar ‘Thank God It’s Donna’ te zien is.

(Visited 35 times, 1 visits today)


MEEST VIEWED

Blije momenten met onze
wekelijkse nieuwsbrief