fbpx

WINACTIE 2 in 1: indoor skydive sessie & Escape Room The Game

Ben jij een echte adrenalinejunk en heb je altijd al eens een vrije val willen ervaren? Alsof je op 4000 meter hoogte uit een vliegtuig springt? Ervaar het gevoel van een vrije val bij City Skydive. Wij geven een onvergetelijke indoor skydive sessie weg in het eerste Skydive centrum ter wereld met twee tunnels! Maar dit is nog niet alles.. Als jij de winnaar bent ontvang je ook nog het spel ‘Escape Room The Game’. De ultieme Escape Room ervaring bij jou thuis!

Zo vrij als een vogel bij City Skydive

Zoek de spanning op en ga op avontuur! In een veilige omgeving, onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs, kun je als recreantvlieger een vrije val ervaren, maar dan binnen. Dus je springt niet van 13.000ft hoogte uit een vliegtuig, maar ervaart hoe het is om vrij door de lucht te zweven in een van de twee verticale, glazen windtunnels. Hier worden je dromen werkelijkheid!

Escape Room The Game

Los het mysterie op! Kraak je hersenen, werk goed samen, wees vindingrijk, creatief en denk logisch na om binnen 60 minuten de breinbrekende puzzels op te lossen. Het spel heeft vier verschillende Escape Rooms en elk avontuur bestaat uit drie delen. In elk deel moet je met het team een code kraken die jullie invoeren in de Chrono Decoder. Vind de drie goede codes binnen de tijd en je wint het spel! Daarna lees je de introductietekst van het mysterie, open dan de envelop en begin! De elkaar opvolgende enveloppen bevatten verschillende attributen die je nodig hebt om de codes te vinden. Het is werkelijk waar een rees tegen de klok net als in een real-life escape room. Voor elke speler is er iets te doen dus ga de uitdaging aan, steek je handen uit de mouwen en ontsnap op tijd!

ER Space Station NL uitstalling 3D WINACTIE 2 in 1: indoor skydive sessie & Escape Room The GameEscape room box

Wil jij winnen?

Stuur dan snel een mail naar winactie@wendymultimedia.nl onder vermelding van ‘indoor skydive sessie & Escape Room The Game’ en wie weet wordt jouw droom werkelijkheid! Wees er op tijd bij want je kunt meedoen tot 24 juli 2018.

Tip: vergeet ons niet te volgen op Facebook en Instagram want daar delen wij ook heel veel mooie en leuke verhalen, inspiratie en natuurlijk nog meer WINACTIES!

 

 

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF