fbpx

Win twee bioscooptickets voor de hilarische film ‘Book Club: The Next Chapter’

Het lang verwachte vervolg van de hilarische film ‘Book Club’ is vanaf nu in de bioscoop te zien. De vier actrices Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen en Mary Steenburgen keren terug op het witte doek. Én jij kunt twee tickets winnen!

In de eerste film kom je erachter hoe het leven van de vier vriendinnen eruit ziet. Ze laten zich nogal inspireren door de boekenreeks ‘Fifty Shades of Grey’ en dat brengt heel veel humor met zich mee in hun liefdeslevens. In ‘Book Club: The Next Chapter’ gooien de vrouwen het over een andere boeg. Eén van de vier gaat trouwen en dat betekent: tijd voor een vrijgezellenfeest! Wat is daar nou een betere bestemming voor dan Italië. Voor het eerst van hun leven gaan ze op een echte meidentrip naar Rome. Als de boel ontspoort en er geheimen boven water komen, verandert wat een ontspannen vakantie had moeten zijn in een uitzonderlijk avontuur kriskras door het land.

Book Club: The Next Chapter

De actrices hebben al veel prijzen op hun naam staan. Als je het eerste deel nog nooit hebt gezien, kun je ze ook van veel andere films kennen. Zo is Diane Keaton bekend van The Godfather en Candice Bergen heb je misschien eerder voorbij zien komen in de serie Sex and the City.

Win twee filmtickets!

Voor de film Book Club: The Next Chapter mogen wij 3 x 2 filmtickets meegeven. Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl op Facebook
  • Like de post van deze winactie op Facebook
  • Laat ons weten met wie jij naar deze film wil
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

Bekijk hieronder de trailer van de film.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF