fbpx

Win twee Beauty Pillows en een Luxury Silk Mask naar keuze

Een goede nachtrust doet wonderen, weten we. Niet alleen op onze gezondheid, maar ook voor op uiterlijk heeft slapen een goede impact. Wist je dat we een derde van ons leven slapend doorbrengen? Voor je huid en haar een mooie kans om te herstellen en uit te rusten. Dan moeten ze daar wel de kans voor krijgen natuurlijk. Haal het beste uit je schoonheidsslaapje met de Beauty Pillows en het Luxury Silk Mask van Beauty Pillow. En het leuke is dat jij nu een set van twee Beauty Pillows en een Luxury Silk Mask naar keuze kan winnen!

Wat kan je winnen?

Wij geven drie keer een set van twee Beauty Pillows en één Luxury Silk Mask naar keuze weg t.w.v. €71,85.

Over Beauty Pillow

Door de drukte van de dag en het toenemen van stress beseffen wij meer en meer dat een goede nachtrust van groot belang is om de hectiek van een nieuwe dag weer aan te kunnen. Slapen op het zachte satijn van Beauty Pillow geeft een gevoel van luxe en verwennerij en heeft tegelijkertijd een verzorgende werking voor je huid en haar. Het reguleert namelijk de talgproductie en behoudt vocht voor huid en haar. Bovendien heeft het een polijstende werking. Resultaat is stralend wakker worden en de nieuwe dag starten met een fris gezicht vrij van slaapvouwen en zonder warrig ochtendkapsel. Dat betekent geen gehaast door lange ochtendrituelen en dus meer tijd voor dingen die echt belangrijk voor je zijn. Wie wil dat nu niet? Slaap je mooi met Beauty Pillow!

Meedoen?

Wil jij graag een set van twee Beauty Pillows en één Luxury Silk Mask naar keuze winnen? Zo maak je kans:

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF