fbpx

WIN: sieradenset van Jéh Jewels met een collier en oorbellen t.w.v. €128

Jéh Jewels is een merk van Nederlandse bodem, opgericht door moeder Coby en dochter Elselien van Buuren. De collecties worden met liefde ontworpen en op ambachtelijke wijze vervaardigd. Jéh Jewels werkt alleen met hoogwaardige materialen, zoals 925 sterling zilver, G14K goud, echte edelstenen en parels. Wij mogen een sieradenset met een collier en oorbellen t.w.v. €128 weggeven!

Collier en oorbellen

Het collier is gemaakt van 925 sterling zilver, geoxideerd zilver en zilver verguld. Aan het collier hangt een edelsteen genaamd Pyriet. Pyriet is een inzichtgevende steen die de zelfkennis bevorderd. De oorbellen zijn ook gemaakt van deze steen en de huls is gemaakt van 925 sterling zilver.

Over Jéh Jewels

De ontwerpen van deze Nederlandse designers worden bij diverse ateliers over de hele wereld vervaardigd. Oog voor detail, puur, een eigen stijl met smaak én passie voor het ambacht: ieder sieraad is authentiek en gemaakt met liefde. Tevens staat elk handgemaakt detail van de Jéh Jewels-producten voor kwaliteit. Jéh Jewels gebruikt altijd hoogwaardige materialen zoals 925 sterling (geoxideerd) zilver, G14K zilver verguld, gold filled, G14K goud en echte edelstenen en parels. Jéh Jewels neemt haar verantwoordelijkheid. Ze zijn van mening dat Trade niet zonder Fair kan. Alle mensen die over de wereld voor ons werken hebben recht op eerlijke arbeidsomstandigheden. Daar zorgen ze voor! Ze hechten veel waarde aan duurzame productie en eerlijke arbeidsvoorwaarden. Daarom werken ze altijd met een vast team en zoveel mogelijk gerecycled zilver.

Win!

Raak jij helemaal enthousiast van deze sieradenset en zou je deze graag willen hebben? Reageer dan onder onze Facebook of Instagram post waarom jij deze sieradenset van Jéh Jewels graag wilt winnen. We kiezen de leukste reactie!

collierOorbellen Jeh JewelsWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF