fbpx

Win kaartjes voor de film I Feel Pretty

Gisteren is de film I Feel Pretty in premiėre gegaan met in de hoofdrol Amy Schumer. Een hilarische komedie geregisseerd door Abbey Kohn en Marc Silverstein, o.a. bekend van ‘He’s Just Not That In To You’ en ‘How To Be Single’.Wij mogen 5 x 4 kaartjes weggeven!

I Feel Pretty

Renee de hoofdrolspeelster, gespeeld door Amy Schumer, valt met een harde klap tijdens het sporten van haar fiets. Voor haar val was Renee een onzekere vrouw, maar na de val verdwijnt de doorsnee onopvallende vrouw in een prachtige en zelfverzekerde dame. Althans: ze denkt dat ze een totale transformatie heeft doorstaan maar voor de buitenwereld is ze onveranderd gebleven. Ze ziet er nog steeds hetzelfde uit.

Met de nieuwe versie van zichzelf is Renee vastbesloten om alles uit de kast te trekken. Ze treedt in dienst bij een groot make-up bedrijf, waar ze respect weet te krijgen van haar baas Avery LeClaire (gespeeld door Michelle Williams). Met deze transformatie weet ze Ethan (Rory Scovel) te veroveren. Een man die eigenlijk geen interesse in Renee heeft maar toch onder de indruk raakt van haar eigenheid. Maar wat gebeurt er wanneer ze er achter komt dat haar uiterlijk nooit veranderd is? 

I Feel Pretty is vanaf 3 mei te zien in de bioscoop. 

 

Win

Wil je samen met je vriendinnen naar deze feel good film? Dan hebben we goed nieuws, want wij mogen maar liefst 5 x 4 kaartjes weggeven. Mail naar winactie@wendymultimedia.nl in welke situatie jij een transformatie wilt ondergaan. De actie loopt tot 11 mei.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF