fbpx

WIN: Get Together draadloze Bluetooth speaker van House of Marley

Of het nou zomer of winter is, je een feestje hebt in de tuin of in je woonkamer, deze draadloze Bluetooth speaker komt altijd van pas! De Get Together draadloze Bluetooth speaker van House of Marley heeft niet alleen een mooi design, maar ook nog eens een  goede kwaliteit. Omdat hij draadloos is, kan je hem gemakkelijk overal neerzetten of mee naar toe nemen. Nu al zin om het eerst volgende feestje te organiseren met deze speaker? Jij kan deze Get Together draadloze Bluetooth speaker t.w.v. € 149,89 winnen!

House of Marley

House of Marley verkoopt onder andere hoofdtelefoons, audiosystemen, Marley coffee en verschillende accessoires. De producten van House of Marley zijn niet zomaar producten. Ze maken namelijk gemaakt van materialen met een bewuste oorsprong. Zo maken ze bijvoorbeeld gebruik van bamboe, hout en gerecycled papier. Daarnaast help je bij het kopen van een product van House of Marley mee aan het planten van bomen. Dit wordt ‘Project Marley’ genoemd. Een percentage van hun omzet gaat naar de ondersteuning van herbebossing via OneTreePlanted.org.

De Get Together draadloze Bluetooth speaker

De Get Together draadloze Bluetooth speaker heeft een strak design, is functioneel en makkelijk in gebruik door de ingebouwde accu. Je kunt optimaal genieten van draadloze muziek op welke plek dan ook. De box is 40 centimeter groot en kan makkelijk overal worden neergezet. De woofers en tweeters zorgen ervoor dat jouw favoriete muziek vloeiend klinkt in iedere ruimte. Aan de achterzijde bevindt zich een USB poort voor het opladen van apparaten, en een 3.5 mm AUX in.

WINNEN

Wil jij deze draadloze Bluetooth speaker winnen en op je volgende feestje de mooiste muziek draaien en bijdragen aan het planten van bomen? Dat kan! Laat onder ons Facebook– of Instagram bericht weten waarom jij deze speaker goed kan gebruiken en wie weet ben jij de gelukkige!

 

 



WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF