fbpx

WIN een uniek zomerpakket van BARTS

De inspiratie voor de zomer collectie van BARTS is een combinatie tussen de kleuren en klanken van Havana en de geuren en nuances van Bali. De designs zijn divers en uniek: zomerse bloemen, colour- blocking, leopard prints en elegante uni sets met glimmend effect. Wij mogen deze week 1 zomerpakket van BARTS weggeven, lees hieronder snel wat je daarvoor moet doen.  

Collectie

Een deel van de collectie is ‘mix and match’ wat betekent dat er een set naar keuze kan worden samengesteld met de perfecte pasvorm en maat voor ieder figuur. Combineer met een kaftan, strandjurk of pareo voor een zomer-chique look. Zoals elk jaar bestaat de zomercollectie verder uit hoeden, strandlakens en tassen. Kelly Wieck, hoofddesigner, is trots en blij met het resultaat: ‘Ik wilde een collectie maken die verrassend, vrouwelijk en sexy is, maar tegelijkertijd altijd een stoer ‘tomboy’ randje heeft. Het is belangrijk dat elke vrouw zich mooi en zelfverzekerd voelt in swimwear.’

Wat kun je winnen?

Solid Triangle & Solid tanga €29,99 + €24,99 = €54,98 (black)

WINACTIE BARTS      WINACTIE BARTS

Mermaid dress: €59,99 (black)

winactie barts

Arday hat: €34,99 

Winactie BARTS

Jondi Bag: €59,99 (black)
tas

Epidote visor: €29,99 (black) 

Winactie BARTS

 

 

Wat moet je doen?

Kun je niet wachten dit te gekke zomerpakket van BARTS te winnen? Like dit bericht en vertel ons in de comments waarom jij dit graag wilt winnen. Veel succes!

Hier vind je meer informatie over BARTS en vind je nog meer (zomer)artikelen van BARTS.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF