fbpx

Win een trip naar Ibiza met BAUT

Restaurant BAUT organiseert op 19,20 en 21 juni een pop-up diner op Ibiza, in samenwerking met het bekende restaurant Cala Bonita. En jij maakt kans om daar aanwezig te zijn. BAUT verloot twee plekken tijdens dit diner, inclusief vlucht en verblijf op 20 juni, waarvan zij op 21 juni terugvliegen.

Wat kan je winnen?

Wij verloten 1x een reisje voor twee personen naar Ibiza inclusief uitnodiging voor het diner op 20 juni. Je vliegt heen op 20 juni, en terug op 21 juni.

Over BAUT

In 2012 opende Michiel van de Eerde de deuren van het inmiddels in Amsterdam wereldberoemde BAUT. Een pop-up restaurant dat inmiddels, na 7 pop-ups in 8 jaar tijd ,permanent gevestigd is op de plek waar het succes ooit begon, de wiBAUTstraat. Het succes van BAUT ging niet onopgemerkt en het leverde hem een plek op in de jury van het tv-programma Masterchef NL. Vorig jaar zag je Michiel en zijn team ook schitteren in de finale van het tweede seizoen van Snacksmasters op RTL4. Van jongs af aan komt Michiel op Ibiza. Zijn familie had er twee huizen waar het gezin iedere vakantie naar afreisden. Hiermee zit het eiland voor altijd in zijn hart en is er altijd de grote droom geweest om zich hier later permanent te vestigen. De eerste stap werd vorig jaar gemaakt. Het gezin woont er inmiddels en de kinderen gaan er naar school. De chef zelf pendelt om de twee weken heen en weer. Een aan hem veel gestelde vraag is: “Wanneer open je iets op het eiland?” Tot dusver waren daar geen plannen voor maar “bloed kruipt waar het niet gaan kan” en toen de manager van Cala Bonita voorstelde om een pop-up te doen kon de chef geen nee zeggen. Daarom reist het BAUT team op 19, 20 en 21 juni af naar IBIZA voor een drie daagse pop-up.

Meedoen?

Wil jij graag een reis voor twee personen naar Ibiza winnen?

  • Volg @wendyonlinenl & @BAUT op Facebook
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waarom jij de reis wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF