fbpx

WIN een Progloss Touch Digital Styler van Revamp

Je haren perfect gestijld krijgen was nog nooit zo eenvoudig met de Revamp Progloss Touch Digital Styler! Deze stijltang zorgt voor precieze styling, bescherming en gezond uitziend haar. Wij mogen deze week twee exemplaren weggeven. Lees hieronder wat je daar voor moet doen.  

Een stijltang met keramische platen en digitaal touchscreen

De Revamp Progloss Touch Digital Styler is een stijltang met keramische platen. Het ultrasnelle Pro PTC verwarmingssysteem zorgt ervoor dat de stijltang tussen 80°C en 235°C kan worden opgewarmd door het digitale touchsysteem. De stijltang is binnen 40 seconden op de gewenste temperatuur. Door de zelf te bepalen hittestand kunnen verschillende haartypes van fijn, medium tot dik worden gestyled.De keratine- argan en kokosoliën in de proglossserie zorgen voor ultieme glad- en zachtheid van het haar.

Revamp

Belangrijke kenmerken

Warmt op binnen 40 seconden

Instelbaar van 80 tot 235 graden

Schakelt automatisch uit 

Geschikt voor ieder haartype

Ionische technologie

Keramische platen

Siliconen hittebestendige mat

Twee jaar garantie 

Gebruik

Zet de Revamp Progloss Touch Digital Styler aan en stel het in op de juiste temperatuur door middel van de + en – knop te gebruiken. Neem een pluk haar en leg deze tussen de 2 platen in. Klem de stijltang dicht en laat de tang door het haar heen gaan tot de punten.

Resultaat

Door het gebruik van de Revamp Progloss Touch Digital Styler zal het haar mooi steil in model zitten met een prachtige glans.

Win!

Kun je niet wachten om jouw haren te stijlen met deze stijltang? Like dit bericht en vertel ons in de comments waarom jij deze graag wilt winnen. Veel succes!

Ontdek via deze link nog andere producten voor haarverzorging van het merk Revamp!

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF