fbpx

Winnen op woensdag: win een outfit van JOSH V!

Kan jouw kledingkast wel wat mooie nieuwe items voor de koudere dagen gebruiken? Dan hebben wij goed nieuws voor je! We mogen deze week namelijk een complete look van JOSH V weggeven. Lees snel verder om er achter te komen uit welke items deze outfit bestaat en hoe je kans kunt maken om te winnen!

Wat kun je winnen?

Deze week mogen wij 1x een complete outfit van JOSH V weggeven, t.w.v. 699,96. De look bestaat uit de volgende vier items:

josh vjosh vjosh vjosh v

JOSH V

JOSH V is in 2011 opgericht door de Amsterdamse mode-onderneemster Josh Veldhuizen. Binnen enkele jaren wist zij, gedreven door haar passie voor mode, haar ondernemende karakter en heel hard werken, een vooraanstaand modelabel op te bouwen. JOSH V is inmiddels één van de snelst groeiende modemerken van Europa. Het label staat bekend om zijn herkenbare luxueuze signatuur en zeer vrouwelijke collecties van hoogwaardige kwaliteit met exclusieve afwerkingen.

Haar affiniteit met mode in combinatie met haar ambitie om haar eigen onderneming te starten, inspireerde haar om modelabel JOSH V in de markt te zetten: een merk met een bijzonder chique en exclusieve uitstraling dat in de Nederlandse markt nog ontbrak. Tegelijkertijd bedacht Josh haar eigen ‘reality-tv-show’, waarin zij door RTL5 werd gevolgd tijdens de voorbereidingen en de lancering van de allereerste JOSH V collectie. Het programma leverde JOSH V landelijke bekendheid op.

Vandaag de dag wordt JOSH V in ruim 400 partner stores verkocht en zijn de collecties in negen landen verkrijgbaar, waaronder Nederland, België, Duitsland en Portugal.

Meedoen

Ben jij al enthousiast geworden over deze prachtige items? Doe dan mee aan deze winactie door je via onderstaand formulier in te schrijven. Vergeet je ook niet om ons en @joshvhq op de socials te volgen en via daar even te laten weten waarom jij dit graag wilt winnen?

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOSH V (@joshvhq)

Bekijk ook deze winacties:WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF