fbpx

Winnen op Woensdag: Win een chocoladepakket van Lovechock

Alle chocoladeliefhebbers opgelet, want Lovechock heeft een nieuwe Cacao Magic-lijn uitgebracht. Qua smaak, textuur, smeuïgheid en zoetigheid doet deze lijn op geen enkele manier onder voor traditionele eersteklas chocolades, alleen is hij veganistisch en op alle vlakken veel bewuster en duurzamer. Het Cacao Magic-assortiment bevat -30% minder suiker dan gewone chocolade. Alle creaties uit het assortiment weerspiegelen de claim Lovechock: Vegan Goodness – altijd natuurlijk, biologisch en minder suiker. Kortom: een echte innovatie in de wereld van de veganistische chocolade.

Wat kun je winnen?

Deze week geven wij 10 x een Chocoladepakket van Lovechock ter waarde van €25,- weg.

Over Lovechock

Lovechock creëert veganistische chocoladecreaties die een unieke smaak combineren met mindfulness, persoonlijk welzijn, duurzaamheid en directe handel. Sinds de oprichting in 2009 heeft het bedrijf een grote schare fans opgebouwd rond zijn populaire rauwe chocolade. In 2023 voegt Lovechock het assortiment ‘Cacao Magic‘ toe aan zijn portfolio in samenwerking met een toonaangevende Belgische chocolatier. Met dit assortiment creëert Lovechock als eerste een veganistische, duurzame biologische chocolade die qua smaak en smeuïgheid niet onderdoet voor klassieke chocoladeproducten.

Sinds de oprichting gaat de missie van Lovechock veel verder dan chocolade. Het doel is om klanten te inspireren om bewust te consumeren en de wereld een beetje beter te maken met elke heerlijke Lovechock chocolade. De liefde in de bedrijfsnaam slaat niet alleen op het product chocolade, maar ook op de liefde voor mensen, voor cacaoboeren en voor de planeet. Lovechock distribueert haar producten via biologische groothandelaren naar de stationaire biologische vakhandel en geselecteerde online partners.

Meedoen?

Wil jij graag een Chocoladepakket van Lovechock ter waarde van € 25,- winnen?

  • Volg @wendyonlinenlen @lovechock_official
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waarom jij een chocoladepakket wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF