fbpx

Win een bon van FlowerPower sieraden te besteden bij Etsy van €250

FlowerPower design maakt sieraden met een eerlijk verhaal. Handgemaakt van natuurlijke materialen, tijdloos, duurzaam en fairtrade. Veel sieraden kunnen gepersonaliseerd worden wat ze uniek maakt! Wij mogen deze week één bon van 250 euro weggeven waarmee jij deze prachtige handgemaakte sieraden kunt shoppen!

Wat kun je winnen?

Je maakt kans op 250 euro aan sieraden van FlowerPower design. Kies zelf voor de mooiste zilveren, gouden of natuursteen sieraden. 

Gemaakt op Bali, geinspireerd door Ibiza

FlowerPower design maakt duurzame en tijdloze sieraden die gemaakt worden in samenwerking met een edelsmid op Bali. De sieraden worden van natuurlijke materialen gemaakt, waarbij respect voor mens en natuur centraal staan. Elk jaar vliegt de eigenaresse naar Bali om nieuwe juwelen te ontwerpen. Haar inspiratie haalt ze o.a. uit onze prachtige natuur en de magische energieën van het universum. Het prachtige, magische, hippie eiland Ibiza is ook een grote inspiratiebron, dat ook wel blijkt uit de naam. Zelf het vliegtuig instappen kon de afgelopen tijd niet, dus stuurde ze haar sieraden op naar Tribes & Nomads die daar gevestigd is. Zij regelde de fotoshoot voor haar op Ibiza.

Winactie etsy

Win

Wil jij kans maken op 250 euro aan sieraden van FlowerPower design? Like dit bericht op onze sociale media en vertel ons in de comments waarom jij deze schitterende sieraden graag wilt winnen! Wie weet draag jij binnenkort wel deze handgemaakte sieraden met bohemian touch. 

2020 06 03 02.39.50 1 Win een bon van FlowerPower sieraden te besteden bij Etsy van €250

Over de ontwerpster

Anne Siwaletti had een lange loopbaan bij het Openbaar Ministerie als juridisch medewerker totdat zij in 2018 het roer omgooide en startte met FlowerPower design. De missie van FPd was gelijk duidelijk, handgemaakte sieraden van natuurlijke materialen, duurzaam, geen massaproductie, connecting, fairtrade en met respect for mother Earth. Veel sieraden kunnen gepersonaliseerd worden, wat het sieraad uniek en persoonlijk maakt. Anne: ‘Ik heb nu zoveel plezier in mijn ‘werk’.’

Wil je de sieraden van FlowerPower design bekijken? Bekijk ze hier!

https://www.instagram.com/p/CBCjoHlDPcZ/?utm_source=ig_web_copy_link

Fotocredits: Juliette Somers, Tribes & Nomads Ibiza

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF