fbpx

Win een boek van een WENDY-columnist!

win een boek van een columnistWe zijn trots op onze WENDY-columnisten en wat extra bijzonder is: ze schrijven ook nog eens prachtige boeken, die jij nu kunt winnen. We mogen maar liefst 150 gesigneerde exemplaren weggeven. Doe mee aan deze mega weggeef actie!

Rond deze feestelijke maand van het jaar geven we 150 boeken weg van onze columnisten Susan Smit, Halina Reijn, Goedele Liekens en Roos Schlikker en van WENDY-schrijver Bram de Graaf. De auteurs hebben de boeken speciaal voor deze winactie persoonlijk gesigneerd.

Dit geven we weg:

Winnen?

Wil je kans maken op een van deze prachtige boeken? Mail naar winactie@wendymultimedia.nl en vertel ons waarom je graag wil winnen. Zet in de onderwerpregel van je mail de titel van het boek om aan te geven welk boek jij graag zou willen winnen. De leukste inzending krijgt het boek opgestuurd. Vergeet niet je adresgegevens te vermelden!Deze actie loopt tot donderdag 9 februari. Op 10 februari maken we de winnaars bekend. Op deze actie zijn onze actievoorwaarden van toepassing.

(Visited 44 times, 1 visits today)

MEEST VIEWED

Blije momenten met onze
wekelijkse nieuwsbrief