fbpx

Winnen op woensdag: win een gezichtsbehandeling van ASPA!

We willen er natuurlijk allemaal op ons best uitzien en daarom hebben wij goed nieuws voor jullie. We mogen deze week namelijk 2x een gezichtsbehandeling van ASPA weggeven, zodat jij er weer helemaal stralend uit komt te zien. Lees snel verder om erachter te komen hoe je mee kunt doen!

Wat kun je winnen?

Wij mogen deze week 2x een First Time Facial Including Skin Analysis behandeling t.w.v. 120,- van ASPA weggeven!

First Time Facial Including Skin Analysis

Tijdens jouw allereerste bezoek voor een gezichtsbehandeling staat diagnose en maatwerk centraal. Samen nemen we een diepe duik in jouw individuele huidproblemen, we voeren een huidanalyse uit en stellen een persoonlijk behandelplan op. Vervolgens krijg je een heerlijke op maat gemaakte premium gezichtsbehandeling van de huidtherapeut, tijd voor jou om lekker te ontspannen.

Het creëren van de juiste huidverzorgingsroutine vereist kennis van specifieke ingrediënten en het effect van deze ingrediënten op alle soorten huidtypen. Onze huidtherapeuten hebben jarenlange ervaring met effectieve ingrediënten en protocollen waarvan is bewezen dat ze meerdere huidproblemen verbeteren.

AZRL1538 Winnen op woensdag: win een gezichtsbehandeling van ASPA!

ASPA

ASPA is beautysalon in Den Haag, die is opgericht door Azra Secerbegovic. Het is haar persoonlijke missie om ervoor te zorgen dat mensen er mooi uit kunnen zien zonder ‘quick fixes’ of harde chemicaliën te gebruiken. ASPA is een salon waar gezonde en natuurlijke producten producten worden gebruikt voor de behandelingen. Het bedrijf vindt het belangrijk om actief mee te helpen aan het verbeteren van levens. Daarom is ASPA betrokken bij projecten en stichtingen die een belangrijk verschil maken. Een van deze stichtingen is ‘Stichting Blijf Vrouw’, een organisatie die vrouwen met levensbedreigende ziekten helpt hun dromen waar te maken. Door verschillende schoonheids- en lichaamsbehandelingen aan te bieden, hopen ze een klein verschil te maken voor die vrouwen die elke dag met zo een ziekte moeten leven!

Meedoen

Kan jij wel zo’n fijne behandeling van ASPA gebruiken? Doe dan snel mee aan deze leuke winactie door je via onderstaand inschrijfformulier in te schrijven. Vergeet je ook niet om ons op onze socials te volgen en via daar even te laten weten waarom jij dit graag wilt winnen?

 

Bekijk ook deze winacties:WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF